Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » S. O. S Mit kérjek karácsonyra?

Angicuu kérdése:

S. O. S Mit kérjek karácsonyra?

Figyelt kérdés

10 éves vagyok lány és most estem bele abba a korba h

szemfesték szájfény stb. ezeket megkapom anyukámtól

de a szüleim elváltak és nemtudom hogy mi felé terelgessem

a többieket a nővérem elköltözött a pasijával az utca másik végére

de tartjuk a kapcsolatot meg az apukám barátnője mit fog venni?

mindig kérdezik apukámék h mit kérek de nemtom tévém van xboxom még nincs de azon kívül mit? vagyis nem biztos h azt kapom de szóval a kedvenc színem a lila gépem ilyesmi van ps-em is szeretem a falraragasztható matricákat és az ilyen kis apró díszeket utálom

az ilyesmikből szerintem már rájönnétek az ötletekre köszii

2013. nov. 21. 08:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok kedves mindenki!

1.nem vagyok elkényeztetett

2.nincs meg mindenem de nem is kell

3.nem azért tettem fel ezt a kérdést hogy azt irjátok elkényeztetett.....vagyok

4.apámtol kapom meg mindezt csak hogy apukámnál nem mindegy hogy rábízom vagy nem mert multkor vett egy doboz teafüvet szülinapomra...

5.a szüleim elváltak apukámhoz 2 hetente megyek.

6.anyukámmal élek és itt viszont elég szűkös úgymond az anyagi keresetünk

7.lécci ha nem ismertek ne mondjatok rólam ilyeneket... kössz

8.még jó hogy ez egy normál kérdésnek indult....

9.várom a többi kérdést...

2013. nov. 24. 12:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Tudod voltak, akik ötleteket is adtak. Látszik milyen hálás vagy értük. Azoknak a bájos embereknek, akik odaadóan adtak neked ötleteket, megereszthettél volna egy köszönömöt! :*
2013. nov. 24. 12:53
 13/19 A kérdező kommentje:

odaadóan??????? az elejére odaírták hogy elkényeztetett kis...

meg minden de mindegy nem nagyon ezt kérdeztem

am de azért KÖSZÖNÖM hogy az ötletek elejére odaírtátok

a dolgokat..........mindegy is azért kösz télleg a jókat

2013. nov. 27. 17:47
 14/19 anonim válasza:

szija

nem vagy lkényesztetett én igy gondolom

am 12 vagyok

olyat kérjél hogy:

parfüm

ruha

ha sportolsz valamit akkor abba a kategóriába kérj

ékszer

meg ilyesmi ...................stb

én segitek neked

2013. dec. 9. 12:31
 15/19 anonim ***** válasza:

Na szóval tisztázzuk.

Ugyanaz vagyok, aki azt írta, hogy elkényeztetett kis ... vagy. Most itt mindenki előtt bocsánatot kérek primitív viselkedésemért. Éppen rossz lelki állapotban voltam, bár tudom, hogy ez nem mentség. Mindazonáltal úgy vélem, hogy csípős megjegyzésem ellenére, kifejezetten kielégítő ötleteket tudtam adni. Még így a végén annyit megjegyeznék, hogy amikor azt írtam, hogy ..., akkor nem arra a határozottan csúnya szóra gondoltam, mint Te és, hogy aki (az kivételesen nem én voltam) azt mondta, hogy jótékonykodj nem mondott semmi rosszat, hisz én és a bátyám is jótékonykodtunk már Karácsonykor (elnézést, nem dicsekedni akartam) Szóval a lényeg az, hogy sajnálom.

12/L

2013. dec. 9. 15:39
 16/19 cheeta girl válasza:
már bocs de "tíz évesen abban a korban hogy fesd magad" ????? ._. .-. én 14 vagyok de szerintem még most se vagyok abban a korban h fessem magam... majd 17-18 évesen, de 10 évesen mi a p***nak? mindegy. ha nem tudsz mit kérni pl kérd azt hogy menjetek el apukáddal /anyukáddal meg pár barátoddal a városba és fogjátok be a kóbor kutyákat és vigyétek a legközelebbi menhelyre.. mondjuk valami ilyesmit kérj és ne tablet-et tv-t gépet szemfestéket (-.-) stb...
2013. dec. 9. 17:47
 17/19 anonim válasza:

már ne haroagudjjon meg senki de aki azt irta elkényesztetett kis ............

nem az !!!!!

ez nem elkényeztetés !!!!!!

csak megkérdezte hogy mit kérjen karácsonyra

nektek jó lenne ha elválna a szüleitek ?

szerinntem nem

ha ti igy élnétek ti se lennétek ilyen bunkók

utó irat : ez annak szól aki beszólt a lánynak és aki ezt itha hogy : elkényeztetett kis.............

ők szégyeljék magukat

2013. dec. 14. 17:49
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat nagyon jók voltak :-D

Köszönöm akik megvédtek Köszönöm akik bocsánatot kértek

és most nem tudom hogy hivnak de büszke lehetsz magadra hogy jótékonykodsz:-) és csajszikaa sszeretnék veled jobban megismerkedni

hasonlitunk xdd és am meg nem nagyon festem magam csak kemény 2-őt húzok a szememen a szempillaspirállal meg egy kis szájfény

ennyi az egész xdd

2013. dec. 17. 17:36
 19/19 anonim ***** válasza:

17-es.

Írtad, hogy gondoljunk bele, hogy nekünk milyen lenne, ha a szüleink elválnának. Hát pár hónapja elváltak....

És nem azért mondtam, hogy elkényeztetett kis...., mert olyant írt, hanem ahogy írta.

2013. dec. 17. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!