Mit kérjek karácsonyra? 15/L
Figyelt kérdés
Már van néhány ötletem, de a szüleim úgymond szeretik, ha több dologgal állok elő így ők is és a többi rokon is könnyebben vesz ajándékot. Kérlek titeket, hogy kíméljetek meg az olyan hozzászólásoktól amikben azt ecsetelitek, hogy milyen elkényeztetettek manapság a gyerekek és, hogy adni a legjobb. Én ezzel tisztában vagyok, én is szoktam ajándákot adni, szeretek is. Szóval, ha van valami jó ötletetek az örömmel várom :) Szeretek olvasni, DIY dolgokat csinálni, van egy Wii-m, nem nagyon sminkelem magam, szóval az olyan ajándékok kilőve, több helyen láttam, hogy hajvasalót, meg göndörítőt ajánlanak, de azokért sem ölnék...2013. nov. 24. 10:51
1/1 anonim válasza:
Nézz ki valami jó könyvet, vagy kérj sütősgyurmát sok színben, azok nagyon jók.. Lehet belőlük ékszert, gombokat stb csinálni. Esetleg horgolótű+fonál, gyöngyök, ragasztópisztoly, én biztos valami ilyesmit kérnék, amivel lehet kreatívkodni. :) Vagy pl kérhetsz különböző alapanyagokat szappanokhoz, krémekhez, és keverhetsz magadnak mindenfélét (pl shea vaj, kakaóvaj, illóolajok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!