Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Karácsonyi dekoráció ötletek?

Karácsonyi dekoráció ötletek?

Figyelt kérdés

Linkeltek nektek tetszőeket?

Ti mikor kezdtek dekorálni? Tudom, még korán van, de nálunk már minden 2. nap havazik (Németo.), annyira rajtam van a hangulat, hogy már ezen agyalok:)

"nem dekorálok, hülyeség, minek" jellegű kommenteket nem kérek, csak azoknak szól, akik szeretik az ilyesmit!:)

2013. nov. 25. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is már javában tart az ötletbörze. :)

Nem tudom, hogy nálatok van-e udvar/folyosó/erkély, de mi kültéri díszítés terén erre az egyszerű, de mutatós megoldásra gondoltunk.

[link]

2013. nov. 25. 14:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Erkély van, de azt szerintem nem dekorálom, úgyis tiszta hó lesz az egész, na meg csak a férjem jár ki oda télen cigizni. Viszont van rajta cserépben egy kis fenyőfa, azt majd azért feldíszítem :) Kert is van, de az szintén 2 méter hó alatt lesz itt, mint minden évben :)

Benti dekorációhoz jövő héten elkészítem ezt:

[link] itt a jobb oldalit :) A fa már megvan hozzá, hétvégén feldaraboljuk... most megyek vásznat venni, a gyertyák, üvegcsék is megvannak. Hétvégén voltam sétálni, szedtem egy halom friss mohát is.

A fürdőbe egy nagy fehér kerámiatálban van most moha, fakéreg és gyertyák...:)

2013. nov. 25. 15:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Hú, ez nagyon tetszik. *-* Lehet, hogy én is kölcsönveszem az ötletet. :)

Ha találok még valami szépet, megosztom veled.

2013. nov. 25. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezek hogy tetszenek? :)

[link]

2013. nov. 25. 15:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Ezek nagyon jók, főleg az utolsó, a rönkös... :)

De a kosarasak is tetszenek, épp most ástam elő 2 kosarat meg 2 ládát, amibe kellene valami :))

[link]

Itt nézelődök épp :)

2013. nov. 25. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!