Várjátok már, hogy advent legyen és díszíthessétek a házat, az udvart?
Én már nem győzöm kivárni,épp most néztem a naptárat,hogy mi dec.1-én fogunk-vasárnap díszíteni :) eszméletlenül szép szokott lenni ilyenkor minden,az udvar a ház :)
Az erkélyen kék futófény,a bejáratnál, a sétányon a kertben tündöklő rózsaszín fényár-csodaszép :)
Ti hogyan díszítitek fel a lakást ?Várom az ötleteket :)
jól van,akkor nem csak én vagyok ennyire "korai" karácsonyi hangulatban.:)
Már elkezdtemn ma takarítani,gáztűzhelyet lesúroltam hófehérre,belül is kimostam,meg a lámpabúrák a mai "célom"-ezeket karácsony előtt már nem tisztítom le,illetve ma a konyhai csempe is letisztítás alá került :D
Én is nagyon várom már. Imádom a hangulatos díszeket, fényeket. De még majdnem 2 hónap! :(
Remélem gyorsan eltelik. :)
16/L
Én is nagyon várom már,mi csak fehér égősort/díszeket használunk. :)
Idén kicsit furcsább lesz (mert ez lesz az első karácsony mióta anyukám meghalt) de szerintem apuval nagyon igyekezni fogunk hogy minden tökéletes legyen. Elterveztük már hogy sütögetünk, díszitünk meg ilyenek. :) De még 1 hónapig várni kell, hogy elkezdhessük az előkészületeket!!! :(
15L
Sziasztok kedves válaszolók :) utolsó kislánynak:ŐSZINTE RÉSZVÉTEM DRÁGA!!! :(((-Ez borzasztó-Édesanyád nagyon fiatal lehetett :((((-szívből kívánom,hogy legyen nagyon boldog karácsonyod!!!!!Nem lesz már olyan,mint ameilyen Vle volt-de gondolj Rá-és ő fentről vigyázni fog Rád-hidd el nekem!
Igen,pont néztem,hogy dec.1-én már lehet diszíteni a házat és udvart is :) akkor lesz Advent első vasárnapja :)
Sziasztok!
Én is nagyon várom már! Van egy 1 éves kislányunk, aki már értékeli ezeket a dolgokat. Így miatt is nagy lázban égek, hogy minél szebbé tegyem az otthonunkat.
Már elkészítettem az ablakdíszeket is, szívem szerint ki is tenném. Vagy korai még????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!