Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mivel tehetném meseszerűen...

Mivel tehetném meseszerűen csodálatossá a Karácsonyi dekorációt?

Figyelt kérdés

Ne nevessetek ki, de hónapok óta gyűjtöm a Karácsonyi dekorációhoz szükséges tárgyakat.

Mára már megvan a gyönyörűszép fenyő, csodaszép gömbdíszek, egy-két papír filigránt is készítettem az ablakokra, az ablak felett már fent van a piros égősor. A tv feletti polcra egy ikeás téglalap alakú üveg vázába tettem 4db gömbdíszt és mellé tálkába egy arany gömb gyertyát.

Mivel tehetném olyan csodálatossá a dekorációt, hogy mindenkinek elálljon a szava mikor megláttja, és gyermeki örömmel csodálkozik rá?:-)

Nem felvágni szeretnék, csak kellemes szívet melengető érzést szerezni a szeretteimnek.

20N

2011. nov. 20. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem amiket felsoroltál bőven elég, esetleg egy piramisos ablakgyertyát még beszerezhetsz, az nagyon szép tud lenni, egy-két ablakmatrica(én tavaly LIDL-ben vettem nagyon szépeket), illetve hósprayvel is szépeket lehet az ablakra dekorálni megfelelő sablonnal. Nem kell túlzásba vinni szerintem a díszítést, nehogy giccsesbe menjen át a dolog. ;) 20/N :)
2011. nov. 20. 10:57
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket! A piramisos gyertyát lehet kipróbálom, plusz még én is szeretnék ablakmatricát venni, azok olyan szépek és még olcsók is:-)

Jöhetnek még ötletek!

2011. nov. 20. 11:14
 3/3 anonim válasza:
Én ilyet fogok készíteni, szerintem nagyon aranyos és egyedi: [link]
2011. nov. 22. 09:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!