Van aki utálja a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Tudjátok, mint pl Grincs.....
És ha valaki utálja, annak mi az oka?
2013. nov. 23. 23:55
21/24 anonim válasza:
hát régebben valahogy nagyobb hangulata volt .... :/
22/24 Mari53 válasza:
Én utálom egészen december 24.-én délután 4-ig (nagyon sok munka, lótás-futás). Innentől kezdve viszont imádom és sajnálom, hogy csak ennyi ideig tart.
23/24 anonim válasza:
kedves kérdező én nem mondanám hogy utálom a karácsonyt. Én csak azt nem szeretem benne hogy Magyarország 90% elmondása szerint náluk minden tökéletes kamuznak hogy többnek látszanak... Nekem is van családom férjem ész két kislányom ... De nekem olyankor szakad meg a szivem mikor el mondják a gyermekeim mit szeretnének félre értés ne essék nem követelözösek hiszen még csak három évesek ... Ilyenkor mikor közeledik az ünnep nagyon le hangolt leszek de mikor ott van az idö örülök hogy együtt van a családom gyerekek a párom és én... Igaz szegényes karácsonyunk szokott lenni de a gyerekeknek mindig jut valamiks apróság amit a fa alá tudunk tenni és annál nagyobb örömöt nem látok mikor látom a kislányaim örömét mikor kibontják az ajándékukat.... Ugy hogy én nem utálom csak nagyon lehangol mikor közeledik én csak a kémutatást utálom benne a dicsekvést stb
24/24 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a karácsonyt, de nem rég olvastam el Ozzy Osbourne életrajzi könyvét és azt írta benne: Soha se szerettem annyira a karácsonyt, mert hülyeségnek tartom, hogy muszájból ajándékozzák meg egymást az emberek. Akit szeretünk annak nem egy hagyomány miatt veszünk ajándélot.
Nem így fogalmazta meg, de a lényege ugyan az. Amikor ezt olvastam eléggé elgondolkoztatott, végülis van benne valami...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!