A párom nem annyira kedveli a karácsonyt, szerinte túl van misztifikálva, sok pénzt költenek rá az emberek, stb. Mit ajánlotok, hogyan tudnám vele megszerettetni?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem, jó a család körében lenni, csak úgy árad ezen a napon a szeretet, stb. Szeretnék neki egy különleges karácsonyt teremteni idén, hogy ő is meglássa a varázsát. Minél "karácsonyibb" dolgokat akarok vele csinálni... De mégis hogyan fogjak hozzá? 20L#karácsony #megszerettet
2013. nov. 22. 13:59
1/7 anonim válasza:
Ha együtt éltek, díszítsd fel szépen a lakást (ne színes villogókkal, hanem gömbökkel, angyalhajjal, fenyőággal, aminek jó az illata), díszítsétek együtt a fát, kérd meg, hogy segítsen mézeskalácsot sütni/díszíteni, hallgassatok karácsonyi zenéket, nemcsak szépek, romantikusak is. (pl. Csondor Kata dalai nagyon hangulatosak)
2/7 anonim válasza:
Jó nagy szerencsétlen, gondolom tipikusan az a fajta, aki mindenkinél mindent jobban tud.
Szarjál rá, hagy izguljon, te meg élvezd az ünnepet.
3/7 anonim válasza:
Árad a szeretet, aztán másnapra meg elfogy.
4/7 A kérdező kommentje:
:) Köszi, nem élünk együtt, de megoldom. :) Amúgy nem olyan fajta, csak egy kicsit földhöz ragadtabb.
2013. nov. 22. 17:01
5/7 anonim válasza:
Mutasd meg neki, hogy sok pénz költése nélkül is szép nappá lehet tenni
6/7 anonim válasza:
Igazából ez egy nehéz ötlet mert én sem szeretem a karácsonyt túlzottan.
Ha a barátom odaállna elém többmillió Ft értékben feldíszített karácsonyi hülyeségekkel szerintem meg köszönném neki és elmennék. Szerintem ne vidd túlzásba, tényleg csak azt mutasd meg neki,hogy kicsit különlegesebb nap a többinél. Biztos van valami oka amiért nem szereti (akár családi drámák)
7/7 anonim válasza:
Nem kell túldíszíteni a lakást, ez csak újabban szokás. Nem k3ellenek drága ajándékok sem. Sőt nem kell annyi kaját főzni, ami egy lakodalomra is elég.Díszítsétek együtt a fát, tegyétek alá az ajándékokat, és a család kívájon egymásnak boldog ünnepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!