Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Karácsonyra 12 éves lánynak?

Karácsonyra 12 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Szeret rajzolni, táncolni.Kézmüveskedni eleven kislány linkeket is elfogadom.Köszönöm
2013. nov. 18. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
A helyedben hobbiboltokban néznék körül, valami jóféle rajzos kütyü után kutatva. Vagy valamilyen különleges gyöngy is jó ajándék lehet, ha szeret mondjuk karkötőket, nyakláncokat készíteni. Mellécsapsz egy tábla csokit, és tökéletes lesz. :)
2013. nov. 18. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, kije vagy és mennyit szánsz rá. Lehet elég komoly rajzprojektorokat kapni, illetve ami még jó lehet neki persze ha nincs az a táncszőnyeg.
2013. nov. 18. 20:54
 3/8 anonim válasza:
Szerintem rá is kérdezhetsz, de valami rajzos cucc mindig kapóra jön, nagyon jó minőség színes cerka, ecsetkészlet a legvékonyabbtól a legvastagabbig, ezeket hobbiboltban vagy inkább művészellátóban találsz. De megkérdezheted, hogy szüksége van-e valamire, akkor mondhatja, hogy kifogyott a jégkék akrilfestéke, te pedig veszel egy tubussal pl :)
2013. nov. 18. 21:24
 4/8 anonim válasza:

Az én lányom is ilyen beállítottságú :-)

Amik tetszenek neki: üvegmatrica-festékek, sablonnal, nagyon szép matricákat lehet készíteni belőlük, a lányom poharakra, vázákra is szokott alkotni;

csillámtetoválás készítő szett, ragasztóval, csillámokkal, sablonokkal;

a müllerben is szoktak lenni ( nálunk a kassza előtt) ilyen csajszis rajzos füzetek, mappák....

2013. nov. 19. 09:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Anyuja vagyok 5-10 ezerig lenne rá a keret.Ő az egyetlen kislányom.Ma kicsit kutakodtam és láttam hogy a filce már nem fog és a ceruzák elég picurkák.Színest fog kapni biztosan.Festéket ecsetet.Az is fogyóban van.Temperát kap még és kap egy új sapkát amikor megy táncolni legyen egy új.Kap még pár apróságot a kereszt anyujától.
2013. nov. 19. 14:43
 6/8 anonim válasza:
17%
vibrátor
2013. nov. 19. 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt a vibrátor dolgot még mindig nem nőttétek ki?

Annyira szánalmas.. elég nagy probléma, ha valakinek csak ez az 'ötlet' jut eszébe..

Bármit vehetsz neki, ami a rajzolással kapcsolatos. Ha kreatív ilyen téren, érdemes foglalkozni vele, és fejleszteni.. :)

2013. nov. 19. 18:15
 8/8 anonim válasza:

Bocsi kérdező, de amiket felsoroltál, alap, hogy lenni kéne mindig otthon, főleg, ha szeret rajzolni.

Én lányom eléggé csalódott lenne, ha ilyeneket kapna, főleg, mint írtad van rá keret is.

Vedd meg neki a miki mellé amiket felsoroltál, karácsonyra szerintem vmi kreatívabb dolgot inkább.

2013. nov. 20. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!