Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit tehetnék csoki helyett az...

Mit tehetnék csoki helyett az adventi naptárba?

Figyelt kérdés
Valami olyan kéne, aminek nem kell meglepetésnek lennie, magamnak csinálom. (16 vagyok, anyáék azt mondták túl idős vagyok ilyenekhez, de én imádom a naptárazást:D)

2013. nov. 8. 10:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Barmit, amit szeretsz.
2013. nov. 8. 10:39
 2/7 anonim ***** válasza:

diót, mogyorót, szotyit, gumicukrot, szopogatós cukorkát

:)

2013. nov. 8. 10:48
 3/7 anonim válasza:
diannás cukrot ;) :P
2013. nov. 8. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha valami izgalmasat szeretnél minden napra egy fogadalom vagy jótett:)

Pl ma én viszem le a szemetet,egész nap őszinte leszek mindenkivel, elmosogatok anya helyett, kipróbálok valami új frizurát,kiteregetek,szelektálom a ruhatáram stb bármi amit csak halogattál eddig azon a napon muszáj megcsinálni :) És keverd jól össze a kis fecniket elhelyezés előtt hajtsd össze hogy ne lásd melyik nap melyik következik.

2013. nov. 8. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:
keksz,nápolyi,ropi-félék:):):)
2013. nov. 8. 19:18
 6/7 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek, ez a fogadalmas nagyon tetszik♡
2013. nov. 8. 20:05
 7/7 anonim válasza:

Én kerestem magamnak minden napra egy kis szöveget, amivel az önbecsülésem növelhetem.

Pl.:

- Folyamatosan tanulj, ha többet akarsz, többé kell válnod.

- Ne halasztgasd a teendőidet.

- A fontos dolgokat tedd az első helyre...

De az is nagyon szuper, amit a 4. válaszoló írt. Nekem is jó ötleteket adott ezzel.

Mindezek mellé tehetsz diót, mogyorót, pici csokikat, hogy ne csak elméletben kapj valamit, hanem a gyakorlatban is.

2013. nov. 19. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!