Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Már nem érdekel a Karácsony....

Már nem érdekel a Karácsony. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Az elmúlt három évben végig iskolás voltam, és a tanárok mit sem törődve az ünnepekkel megpakoltak jó sok tanulnivalóval, majd a szünet utáni első héten vizsga.

Emiatt stresszes vagyok, görcsölök, nem várom a karácsonyt, mert akkor sütés, főzés, takarítás van egész Szenteste előtti nap, ami mellesleg a szülinapom, de már nem is érdekel, mert mindenkinek a karácsony a fontos.

Aztán itt vannak a családlátogatások, anyukámhoz, párom anyukájához, apukájához, nagymamájához, és az én nagyszüleimhez is kell menni, nem beszélve a nővéremékről, akik három gyerekkel nem túl mobilisek.

A plázákban rengetegen vannak, ölik egymást az akciós ajándékokért, eltapossák a másikat, ingerültek. A párom díszíti ugyan a lakást, de tiszta giccs az egész, mindenhol síelő rénszarvas szobrok, meg vigyorgó télapók, mintha csak amerikában lennénk... Tavaly mondtam neki, hogy kicsit kevesebb díszítőelemet is használhatna, de megsértődött rajta. Ja, és mondta, hogy elege van abból, hogy sosincs normális ünnepünk miattam. Nem is érti, mekkora nyomás van rajtam. :(

Belefáradtam, hogy ekkora felhajtást kell csapni az egésznek, unom a felszínességet, és még görcsölhetek a vizsgák miatt is. Szívem szerint elmennék a hegyekbe arra a pár napra, és kikapcsolódnék kettesben a párommal, ahelyett, hogy csak főzök, takarítok, a két ünnep között meg tanulok...

2012. dec. 16. 12:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!