Szerintetek jó ötlet?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel December 10-én mennénk és be csengetnénk másokhoz,Boldog karácsonyt/Mikulást kívánnánk nekik és oda adnánk egy sütit vagy valami kis ajándékot :) szerintetek milyen ötlet?2013. nov. 6. 15:23
1/3 anonim válasza:
Aranyos,de miért pont december 10 mikor már 1 hete lassan elmúlik a mikulás,és minek?
Nekem van jobb ötletem ha megfogadod,vesztek december 6-án vagy előtte kis 30 ft-os kicsi mikulásokat,vagy sütit és hajléktalanoknak boldog mikulást kívántok.
Hidd el nagy örömöt szereznétek nekik,ő szívükben is benne van az ünnep csak nincs kivel megosztani.
2/3 A kérdező kommentje:
Jo otlet csak nem Magyarorszagon lakok. Es ahol mi lakunk nem nagyon vannak hajlektalanok :/
2013. nov. 6. 20:45
3/3 Bukor Peti válasza:
ha nem Magyarországon laksz akkor jó ötlet, mert itt nem igen örülnének neki, esetleg páran. nekem ez az ötlet nagyon tetszik :-) én örülnék ha valaki becsengetne adna sütit és Boldog Karácsonyt kívánna :-) támogatom az ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!