Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek jó ötlet?

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel December 10-én mennénk és be csengetnénk másokhoz,Boldog karácsonyt/Mikulást kívánnánk nekik és oda adnánk egy sütit vagy valami kis ajándékot :) szerintetek milyen ötlet?
2013. nov. 6. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Aranyos,de miért pont december 10 mikor már 1 hete lassan elmúlik a mikulás,és minek?

Nekem van jobb ötletem ha megfogadod,vesztek december 6-án vagy előtte kis 30 ft-os kicsi mikulásokat,vagy sütit és hajléktalanoknak boldog mikulást kívántok.

Hidd el nagy örömöt szereznétek nekik,ő szívükben is benne van az ünnep csak nincs kivel megosztani.

2013. nov. 6. 19:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Jo otlet csak nem Magyarorszagon lakok. Es ahol mi lakunk nem nagyon vannak hajlektalanok :/
2013. nov. 6. 20:45
 3/3 Bukor Peti ***** válasza:
ha nem Magyarországon laksz akkor jó ötlet, mert itt nem igen örülnének neki, esetleg páran. nekem ez az ötlet nagyon tetszik :-) én örülnék ha valaki becsengetne adna sütit és Boldog Karácsonyt kívánna :-) támogatom az ötletet.
2013. nov. 7. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!