Mit vegyek a páromnak?
Figyelt kérdés
Tehát a kérdésem nem is igazán arról szól, hogy ÉN, mit vegyek a páromnak, hanem TI mit vennétek a párotoknak, ha mondjuk 14-15ezer forintot szánnátok rá. :) Mindenre kíváncsi vagyok. (inkább férfiaknak, de lehet nőknek is ajándékozni)2013. okt. 23. 11:24
1/2 anonim válasza:
Én annyiból egy szép fekete bőr Guess pénztárcát vettem a barátomnak. :) L23
2/2 Dorka1988 válasza:
Én vettem neki már parfümöt, a kedvencét nagy nehezen felkutattam. Volt, hogy szerszámos ládát vettem. idén szerszámban gondolkozom, mondjuk amit kinéztem kicsit több mint amit írtál, de lehet ilyen árban is venni már. nekem szerencsém van, mert a párom szeret főzni, így gondolkoztam ilyen témában is. (aprító gép) de ha szeret koncertre járni vehetsz azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!