Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a páromnak karácson...

Mit vegyek a páromnak karácsonyra?

Figyelt kérdés

Még csak 4 és fél hónapja vagyunk együtt, szóval olyan nagyon drága ajándékot nem szeretnék neki venni, meg nem is tudok! tudtok nekem ajállani valamit? Egyik egy ilyen nagy plüss macira gondoltam! Meg még mellé szeretnék valamit!(25 éves)

Normális válaszokat kérek! Köszönöm!

18L

2012. dec. 11. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:

25 évesnek plüssmaci,ez komoly? Aranyos de sokat nem tud vele kezdeni. Miért nem veszel olyat amit tud használni is? Plüssmacival mit kezd,megdugja mint egy kutya?

Szerintem vegyél valami jó fejhallgatót neki,vagy memóriakártya,géphez valamit,esetleg valami ruha,könyv stb.

2012. dec. 11. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Mekkora plüssmacira gondoltál? Ha nagy az tényleg nem jó. Örülne neki 3 napig, aztán csak hánykolódna szegény a lakásban. De ha kb olyan 15-20cm körüli, amivel esetleg alhataz jó. (Az én párom 38 évesen vitte magával a tőlem kapott maciját külföldre, hogy legyen háló társa.)

Ezekhez mit szólsz?:

-bicska

-pénztárca

-parfüm

-könyv

-fülhalgató

-bögre a nevével, vagy egy képpel a kedvenc meséjéről/mangájáról/filmjéről

-valami kényelmes, vicces mintájú boxer alsó

2012. dec. 12. 03:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen kedves első válaszoló komoly a plüssmaci, ismerem már annyira, és nagyon szereti a plüssöket!

Kedves második válaszoló: hát olyan fél méteres kb

bicska :azt tuti nem használ

pénztárca : ez elég jó ötlet, lehet ez lesz

parfüm : azt szülinapjára vettem

könyv : nem szeret olvasni :)

fülhalgató : van neki :S

bögre a nevével, vagy egy képpel a kedvenc meséjéről/mangájáról/filmjéről :szintén szülinapjára bögrét kapott

valami kényelmes, vicces mintájú boxer alsó .azt meg októberben névnapjára :S

Köszönöm a válaszokat, várom még :)

2012. dec. 17. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!