Mit vegyek a páromnak karácsonyra?
Még csak 4 és fél hónapja vagyunk együtt, szóval olyan nagyon drága ajándékot nem szeretnék neki venni, meg nem is tudok! tudtok nekem ajállani valamit? Egyik egy ilyen nagy plüss macira gondoltam! Meg még mellé szeretnék valamit!(25 éves)
Normális válaszokat kérek! Köszönöm!
18L
25 évesnek plüssmaci,ez komoly? Aranyos de sokat nem tud vele kezdeni. Miért nem veszel olyat amit tud használni is? Plüssmacival mit kezd,megdugja mint egy kutya?
Szerintem vegyél valami jó fejhallgatót neki,vagy memóriakártya,géphez valamit,esetleg valami ruha,könyv stb.
Mekkora plüssmacira gondoltál? Ha nagy az tényleg nem jó. Örülne neki 3 napig, aztán csak hánykolódna szegény a lakásban. De ha kb olyan 15-20cm körüli, amivel esetleg alhataz jó. (Az én párom 38 évesen vitte magával a tőlem kapott maciját külföldre, hogy legyen háló társa.)
Ezekhez mit szólsz?:
-bicska
-pénztárca
-parfüm
-könyv
-fülhalgató
-bögre a nevével, vagy egy képpel a kedvenc meséjéről/mangájáról/filmjéről
-valami kényelmes, vicces mintájú boxer alsó
Igen kedves első válaszoló komoly a plüssmaci, ismerem már annyira, és nagyon szereti a plüssöket!
Kedves második válaszoló: hát olyan fél méteres kb
bicska :azt tuti nem használ
pénztárca : ez elég jó ötlet, lehet ez lesz
parfüm : azt szülinapjára vettem
könyv : nem szeret olvasni :)
fülhalgató : van neki :S
bögre a nevével, vagy egy képpel a kedvenc meséjéről/mangájáról/filmjéről :szintén szülinapjára bögrét kapott
valami kényelmes, vicces mintájú boxer alsó .azt meg októberben névnapjára :S
Köszönöm a válaszokat, várom még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!