Mit vegyek egy 11 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Most vagyok 15 éves és anyám rám parancsolt hogy ajándékozzam majd meg az uncsim.....
Szóval mit vegyek neki?
2013. okt. 25. 17:04
1/5 anonim válasza:
Könyvet. Ha nem szeret olvasni vegyél neki valami virágot például kaktuszt mert az nem igényel sok gondozást, de egy rajz vagy 1-2 saját készítésű karkötőt vagy esetleg egy jó DVD-t ha szeret filmet nézni. 11/l
3/5 anonim válasza:
Ha szereti a monster high-ot, akkor vegyélo neki egy olyan babát, vagy könyvet, ilyesmik. igen, a film is jó ötlet.
4/5 anonim válasza:
Nehogy Barbiet vegyél egy 11 éves lánynak. Én nem tudom m it szerettem volna 11 évesen de én ezüstbokalácot, gyönyörű karláncokat, fülbevalót, ruhákat ilyesmiket kaptam. Általában mindig ékszereket, kiegészítőket, ruhákat, táskákat stb.-t kapok. Vagy vidd el a plázába válasszon valamit ami tetszik és vegyétek meg. Vagy egy utalvány valamelyik boltba, szerintem ilyeneket kéne. Ne játékot vegyél neki, ax plüssöt, de mellé mást is, mert nem kisbaba.
5/5 anonim válasza:
Valami csajos ékszeres dobozt, esetleg tehetsz bele pár bizsut, hajpántot, csattot... mi ilyet veszünk (vettünk) sógornőmnek, ő 9 éves, Hello Kittyset kap, te vehetsz már valami komolyabbat, pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!