Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek egy 11 éves lánynak?

Mit vegyek egy 11 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Most vagyok 15 éves és anyám rám parancsolt hogy ajándékozzam majd meg az uncsim.....

Szóval mit vegyek neki?

2013. okt. 25. 17:04
 1/5 anonim válasza:
100%
Könyvet. Ha nem szeret olvasni vegyél neki valami virágot például kaktuszt mert az nem igényel sok gondozást, de egy rajz vagy 1-2 saját készítésű karkötőt vagy esetleg egy jó DVD-t ha szeret filmet nézni. 11/l
2013. okt. 25. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Plüsst, könyvet, vagy mást
2013. okt. 25. 18:05
 3/5 anonim válasza:
64%
Ha szereti a monster high-ot, akkor vegyélo neki egy olyan babát, vagy könyvet, ilyesmik. igen, a film is jó ötlet.
2013. okt. 25. 18:25
 4/5 anonim válasza:
Nehogy Barbiet vegyél egy 11 éves lánynak. Én nem tudom m it szerettem volna 11 évesen de én ezüstbokalácot, gyönyörű karláncokat, fülbevalót, ruhákat ilyesmiket kaptam. Általában mindig ékszereket, kiegészítőket, ruhákat, táskákat stb.-t kapok. Vagy vidd el a plázába válasszon valamit ami tetszik és vegyétek meg. Vagy egy utalvány valamelyik boltba, szerintem ilyeneket kéne. Ne játékot vegyél neki, ax plüssöt, de mellé mást is, mert nem kisbaba.
2013. okt. 27. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Valami csajos ékszeres dobozt, esetleg tehetsz bele pár bizsut, hajpántot, csattot... mi ilyet veszünk (vettünk) sógornőmnek, ő 9 éves, Hello Kittyset kap, te vehetsz már valami komolyabbat, pl.:

[link]

2013. okt. 27. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!