Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek karácsonyra 16...

Mit vegyek karácsonyra 16 éves lánynak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nos az a helyzet, hogy kicsit érdekes ez a dolog, mert szerelmes vagyok ebbe a lányba, egy pár hónapja el is mondtam neki, de ő nem akar többet tőlem, csak barátnak tekint.(az a cink, hogy osztálytársak vagyunk, és eléggé jó barátok voltunk azelőtt, mielőtt elmondtam neki, utána ezt megbeszéltük nagyjából h megértem hogy csak igy tekint rám és nemisfogok nyomulni meg ilyenek... most pedig...hát...mind1 hagyjuk, jóban vagyunk még az a lényeg), és szeretnék neki venni valami ajándékot, amiből látja, hogy még mindig fontos nekem, de nemis nagyon félreérthető és nem is alakul ki kínos helyzet esetleg. (tehát mintha csak egy jóbaráttól kapná) Szerintetek? Mi lenne az ideális?
2011. dec. 21. 20:28
 1/2 anonim válasza:
egy könyv, esetleg valami ékszer, karácsonyi gyertya, figura, biszbaszok :D bármit ami nem személyes, rengeteg karácsonyi bábukat, órákat, plüssöket, ilyeneket találsz:D
2011. dec. 21. 21:04
 2/2 anonim válasza:

Szerintem egy karácsonyi zokni (rénszarvas, hóember, hópihe stb. mintával)! :)

18/l

2011. dec. 21. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!