Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kamaszok! Ti előre lemeccsezit...

Kamaszok! Ti előre lemeccsezitek a szüleitekkel a karácsonyi ajándékotokat, vagy rájuk bízzátok, hogy legyen meglepetés?

Figyelt kérdés

Én olyan 10 éves korom óta minden évben kértem valamit(Laptop,telefon,plazma TV,idén iPad).de anyukám szerint nem karácsony a karácsony,ha nincs meglepetés,ezért mindig hozzárakott néhány DVD-t,vásárlási utalványokat,parfümöt,vagy valamit:)

Nálatok ez,hogy van? Előre megmondjátok mit kértek,vagy majd a szülők kiválasztják?

Még 2 kérdés: Mi volt életed legrosszabb ajándéka,és a legjobb?

Nekem a legrosszabb egy urna volt,amiben várt 2 combközépig érő vastag,téli,rénszarvasos zokni. A történethez hozzátartozik,hogy a mamámnak azt mondták a piacon,hogy az az urna egy váza....

De ugyanettől a nagymamámtól kaptam már síkosítót,és óvszert is. A síkosítóra azt hitte,hogy tusfürdő,az óvszerre meg hogy csoki,mert hogy a Durex az olyan csoki név,vagy nem?- mondta ő. Azt gondolta,hogy olyan fényes a csomagolása,azt hitte ilyen csokit még nem láttam.... Azt tudni kell,hogy nagymamámnak nagyon rossz a szeme,de gondolom ezt már levágtátok...

A legjobb az a plazma TV volt,a telefonom,a laptopom,és remélem,hogy az iPad idén is ide fog tartozni.:)

Ti jöttök:)

2013. nov. 3. 15:18
1 2
 11/15 piriiiiii ***** válasza:
Egyrészt egyetértek az első hozzászólóval, másrészt általában nem érdekel, hogy mit kapok. Legjobb a gitárom volt, vagy a fényképezőgépem, a legrosszabb meg... nos, olyan nincs.
2013. nov. 3. 17:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Én írok egy listát és onnan válogatnak. Így félig meglepetés. Legrosszabb nem volt. Legjobb: PsP, Tablet

13/F

2013. nov. 3. 19:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Én előre megbeszélem a dolgokat apáékkal, a ruhákat együtt is vesszük meg.:D Oké, így igazából nem buli, nincs meglepetés, de nem baj, legalább apáéknak nem kell azon vacillálniuk, hogy ennek örülni fogok-e, stb.

Hű, de jó neked, hogy ilyen dolgokat kaptál.*-*

Legjobb ajándékom eddig a telefonom volt, tavaly kaptam, nagyon örültem neki.

Legrosszabb nem volt... ja, de. Egy zenélő napló, amit még én akartam, meg is kaptam, de nem is használtam soha.xd

13/L

2013. nov. 4. 20:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Általában előre megbeszéljük, de mindig rak hozzá valamit, pl: asztali tükör, puzzle, sminkesláda, stb.

Legjobb:számítógép

legrosszabb: olyan nem volt, vagyis csak utólag visszanézve, de nagyon örültem minden évben, és ez a lényeg.

2013. nov. 4. 22:00
 15/15 anonim ***** válasza:
megkérdezik hogy mit szeretnék, elmondom nekik, és azokból válogatnak:) végül is így is meglepetés, mert nem tudom biztosra, hogy melyiket kapom, vagy hogy azt kapom -e, amire gondoltam. ha meg nem mondanám el nekik, hogy mit szeretnék, és olyat vesznek ami esetleg nem tetszik (bár mindennek örülök:)) akkor meg az lenne a baj.
2013. nov. 5. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!