Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kamaszok! Ti előre lemeccsezit...

Kamaszok! Ti előre lemeccsezitek a szüleitekkel a karácsonyi ajándékotokat, vagy rájuk bízzátok, hogy legyen meglepetés?

Figyelt kérdés

Én olyan 10 éves korom óta minden évben kértem valamit(Laptop,telefon,plazma TV,idén iPad).de anyukám szerint nem karácsony a karácsony,ha nincs meglepetés,ezért mindig hozzárakott néhány DVD-t,vásárlási utalványokat,parfümöt,vagy valamit:)

Nálatok ez,hogy van? Előre megmondjátok mit kértek,vagy majd a szülők kiválasztják?

Még 2 kérdés: Mi volt életed legrosszabb ajándéka,és a legjobb?

Nekem a legrosszabb egy urna volt,amiben várt 2 combközépig érő vastag,téli,rénszarvasos zokni. A történethez hozzátartozik,hogy a mamámnak azt mondták a piacon,hogy az az urna egy váza....

De ugyanettől a nagymamámtól kaptam már síkosítót,és óvszert is. A síkosítóra azt hitte,hogy tusfürdő,az óvszerre meg hogy csoki,mert hogy a Durex az olyan csoki név,vagy nem?- mondta ő. Azt gondolta,hogy olyan fényes a csomagolása,azt hitte ilyen csokit még nem láttam.... Azt tudni kell,hogy nagymamámnak nagyon rossz a szeme,de gondolom ezt már levágtátok...

A legjobb az a plazma TV volt,a telefonom,a laptopom,és remélem,hogy az iPad idén is ide fog tartozni.:)

Ti jöttök:)

2013. nov. 3. 15:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
remélem, hogy kamu a kérdés.... :(
2013. nov. 3. 15:20
 2/15 anonim válasza:
en ezt mind megkapom minden karacsonyra es szerencsere mindbol a legujjabbakat mindig. sot, szulinapomra kocsit kaptam, most multam 16, jovore jogsi, addig meg annelkul nyomom. mindent megvesznek nekem, igy mindegy, mit kerek.
2013. nov. 3. 15:22
 3/15 A kérdező kommentje:

Miért lenne kamu?

Nem egyszerre kapom mindegyiket,hanem 10 éves koromtól kezdve ezek voltak az ajándékaim.

2013. nov. 3. 15:28
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
ha nem kamu, akkor meg mi a kérdés? eldicsekedtél, hogy miket kaptál, és? Van aki életében összesen nem kap ennyit. azokat akarod piszkálni?
2013. nov. 3. 15:29
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
Sztem az hogy meglepetés legyen ez már hülyeség ! Mindig is tudtam mit kapok amióta tudok beszélni! Ez olyan hogy apuka honan tudná hogy minek örülsz ebbe a világba( mert ugye mindenkinek vmi kütyü kell ) ezé mondod vagy kérdezik! Első ez már mostani gyerekeknél lesz ujra divat merg mi már értünk a kütyükhöz!
2013. nov. 3. 15:37
 6/15 A kérdező kommentje:

Utolsó: Kérlek olvasd el a kérdést!

Aztán,olvasd el a szöveget,és abból emeld ki magadnak a kérdéseket,eztán légyszíves válaszold meg őket:)

De! A gyengébbek kedvéért leírom azokat a kérdéseket(a szövegből) amire szeretném,ha válaszolnátok.

A kérdések:-Ti előre lemeccsezitek a szüleitekkel a karácsonyi ajándékotokat, vagy rájuk bízzátok, hogy legyen meglepetés?

- Nálatok ez,hogy van? Előre megmondjátok mit kértek,vagy majd a szülők kiválasztják?

- Mi volt életed legrosszabb ajándéka,és a legjobb?

:):):)

Nem felvágás.Őszinteség.

2013. nov. 3. 15:40
 7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó elöttinek szólt a kommentem.
2013. nov. 3. 15:42
 8/15 anonim válasza:
Mi meg szoktuk beszélni, hogy ki mit kér.A legrosszabb ajándékom három doboz gyöngy volt.A legjobb 6 évesen egy játéklaptop volt.De szerintem az ez évi még jobb lesz.
2013. nov. 3. 16:09
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

A szülő oldalról válaszolok:

A szülinapra mindig meg szoktam kérdezni a gyerekeket kicsi koruk óta. Egyszer rá is kérdeztem, hogy meglepit akarnak vagy biztosan azt, amit kérnek, de akkor nincs meglepi... Néhányszor azt csináltuk, hogy megadtak többféle dolgot, amiből az anyagi lehetőségek szerint én választottam. Így meglepi is volt, de biztosan az, aminek örültek.

Karácsony dettó, illetve amíg kicsik voltak, akkor listát írattam velük Télapónak, húsvéti nyuszinak, karácsonyi angyalkának és arról választottam. Most már megbeszéljük.

2013. nov. 3. 16:12
 10/15 anonim ***** válasza:

Kb. 14-15 éves koromig mindig meglepetés volt, azóta általában olyasmit kapok, amiről tudják, hogy régóta szerettem volna. Néha direktbe megkérdezik, máskor egyszerűen csak tudják.

Egyébként tényleg dicsekedésnek tűnik a kérdésed...

Legrosszabb ajándék nem volt, én mindennek örülök. (Habár a nagymamámtól már nem annyira szeretek 28 éves koromban is bugyit kapni, de hát szeretettel adja, szóval...)

A legjobb pedig mindig az épp aktuális. De a legeslegeslegjobb az az együtt töltött karácsony, a vacsora, a hangulat...

2013. nov. 3. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!