Ki mit szeretne karácsonyra?
Nos én nem csak karácsonyra szeretném ezt, hanem akár most rögtön méghozzá a barátnőmet. Nagyon hiányzik, nagyon szeretem, de sajnos már kénytelen leszek 5 hónap után elfogadni hogy már nincs többé. Sajnos nagyon hirtelen halt meg :( Legalább egyszer ölelhetném át, csókolhatnám meg, de tudom hogy ez már soha nem történhet meg :(
Számomra már nincs az amire vágynék, lassan túl kéne lépnem magam a dolgon, pszichológusoknál is voltam már mind azt mondta hogy idő meg idő, de szerintem nem fog eltelni az az idő mire elfelejtsem ezt. Szeretném túltenni magam ha már nem kaphatom vissza, lehet akkor jobb lesz ha elfelejtem, nem tudom.
Három darab cicanadrágot - egy azték mintásat, mert nagyon régóta ácsingózom egy ilyenre, egy műbőr hatásút, mert vettem már egyet, de szőrén-szálán eltűnt, és egy farmerhatásút, mert ami van, az már szétszakadt.
Persze nem feltétlen ezeket kérem, ha nem kapom meg, az sem érdekel, mert spórolok, hogy magam vehessem meg őket. Szóval, annyira nem számít. :) Én igazából arra leszek kíváncsi, hogy én kinek mit fogok adni, illetve, hogy mennyire sikerül ötletelnem majd a páromnak. :)
Egy Samsung Galaxy SIII-at szeretnék, már nagyon régóta, de nem fogom megkapni, mert ennyi pénzünk nincsen.
Ezen túlmenően természetesen bárminek örülök, és számomra is az a fontosabb kérdés, hogy én kinek mit adjak. :) (Általában nagyrészt saját készítésű dolgokat, illetve olcsóbbakat: DVD, könyv, édességek, stb.)
Én csak annyit szeretnék hogy végre legyen HÓ!
A többi mind1.Bár azért én is örülnék valami jó asztalipcnek ami mindent visz :D:)
ÉS aki csak a barátnőjét kivánta...sajnálom.
Próbálj elmenni bulizni és minnél hamarabb elfelejteni, mert ha sokáig rágodsz rajta magányos leszel.Szóval...gyerünk a diszkóba és érezd jól magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!