Várjátok már a karácsonyt? Mit kértekva Jézuskától? XD
nem várjuk (se én se a motorom), mert hóba nem igazán szeretnénk kimenni:D
viszont a jézuska jóarc, mert kapunk tőle 20 liter nyálat ajándékba *-* (benzint)
xDD debiil a nyárnak sincs végee :DD
váárom háár mindenfééléét amit kapok csak legyen becsomagolva xD :DDDD
Én nem várom!
Utálom a telet,hideget,havat,meg minden.....1 jó van a télben,az a karácsony,azt is csak azért szeretem,mert akkor együtt van a család és a kutyusom bejöhet a házba *-*
Nos én meg a nyarat utálom, gyülölöm a meleget xD... ez van.
Érdekes dolgokat írtok. Köszi az eddigi válaszokat. Jajam Debil xD
Én nem "várom" a karácsonyt. Szeretem, de a jelenlegi helyzetemmel is tökéletesen meg vagyok elégedve, így nincs szükségem arra, hogy "várjak" valamit. Úgy is eljön, az a jó az ilyen dolgokban, hogy a maguk idejében vannak, mindig eljönnek. Akkor vagyunk boldogok,ha a jelenben is megtaláljuk a szépséget, mert, ha ez sikerül, nem fog az egész életünk azzal elmenni, hogy várunk valamire.
Hogy mit fogok kérni? Laptopot szeretnék, de úgysem kapok (nem is várom el, az ilyen dolgokat az ember magának finanszírozza) ezért egy szép kis kötött pulcsit fogok kérni, olyat, aminek jó a színe, meleg és gyönyörűek a mintái. Ilyet kaptam tavaly is, csak eltűnt. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!