Te már várod a karácsonyt?
"Menjetek már szobára!!!! Ne itt szarozzatok"
Jó, én benne vagyok. Már csak egy beleegyezés kell.
Én egyrészt azért mert akkor tél van és utálom a telet!
Másrészt akkor jönnek a rokonok, és csak a balhé lesz mindig belőle. Jóformán csak enni jönnek, meg leugatni minket hogy nem vagyunk olyanok mint ők.
Már örülök hogy elköltöztem otthonról, de apámék elvárják hogy karácsonykor náluk legyünk, ami érthető is, de én ezért a rokonság miatt nem szívesen lennék ott.....
Nem várom, már 10 éve így van elcseszve a karácsonyom, az volt az egyetlen olyan ünnep amikor örültem mindennek és a pihenőnek, de ez már hidegen hagy.
Nekem a húsvétom is egy katasztrófa az már kisgyerek korom óta el lett szúrva, mert mindenbe bele kényszerítettek, öltönybe nyakkendőbe, amit utálok, meg jópofizni mindenkinél, áhh nem az én világom ez.
Meg persze amit akkor apám leművelt hát azt is hagyjuk.
Nekem már egyedül a születésnap az amikor béke van!
Kissé korai még, nem??
Kb. októbertől szoktam érezni már a "közelgő" hangulatot.
kérdezőkém te beszélsz?
nem tudom, hogy csak rossz helyre raktad-e, és humor kategóriába szántad, de elég gáz..
és Kitti (a legelső) válaszolt a kérdésre, mégis lepontozták. ezt annyira nem értem. hasznos válasz volt. a kérdezők általában a többiek véleményére kíváncsiak, mindenki leírja, amit gondol, de ami a kérdezőnek nem tetszik, lepontozza. gyökér, fogalmazz máshogy (már elnézést. és igen, most akkor az enyém "nem hasznos", lehet lepontozni)
de hogy válaszoljak: nem várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!