Mikor lesz karííí?
Figyelt kérdés
má naon várom a karit <3<3<3333 xddd izgatott vok má naon-naon jöhet lájk <3#kharí
2013. máj. 8. 18:50
21/31 i.miss.you válasza:
Télen... szerintem a legclszerűbb ha egy kis pénzt kérsz nyelvtanórákra vagy ha kérsz egy helyesírási szótárat...!!!
24/31 anonim válasza:
Miért van az ha rákattintok az"egy véletlen kérdés"-re legtöbbször ez a buzogányos kérdés jön elő?
25/31 anonim válasza:
utolsó nekem is! már annyira idegesít
27/31 anonim válasza:
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚH karrííííííí :D :D Remélem nem kapsz semmit ^_^
28/31 anonim válasza:
elmentek otthonról? most lett vége a télnek, örülök hogy végre jön a jóidő..
29/31 anonim válasza:
Ne is haragudj, de erre az ocsém a koverkezot mondaná: Reterdált vagy! Nyugi nekem is szokta mondani:)
30/31 anonim válasza:
Hímnemű vagy, vagy nőstény?Ha előbbi, akkor páwa buzeráns vagy, ha utóbbi, akkor gyere, seggberaklak előkarányi ajándékként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!