Mikor lesz karííí?
Figyelt kérdés
má naon várom a karit <3<3<3333 xddd izgatott vok má naon-naon jöhet lájk <3#kharí
2013. máj. 8. 18:50
11/31 A kérdező kommentje:
köszcse...<3
2013. máj. 10. 10:35
12/31 anonim válasza:
b+ nyár van, még nincs karácsony, várj télig
13/31 anonim válasza:
Ezen az internet oldalon megnézheted (akár minden nap), hogy éppen karácsony van-e. Én csak ezt használom, mindig pontos, átlátható, egyértelműen megmondja, hogy karácsony van, vagy sem:
14/31 anonim válasza:
Valaki szóljon az UFO-s EZO-s bagázsnak, hogy megtaláltuk amit annyira keresnek...
Mert ez tuti nem földi létforma...
15/31 anonim válasza:
Amikor felállítjátok a karácsonyfát, és jót tenne neked a helyesírási szótár!:)
16/31 anonim válasza:
Ha megadod a címed,küldök neked helyesírási szótárat karácsonyra. -.-
17/31 anonim válasza:
Én azt se tudtam hirtelem hogy mi az a karííí.Végül leesett hogy az a karácsony XD.Mennyi szilvapálinkát ittál hogy ilyen hülye kérdést b@szol ide fel a gyakorikérdésekre?
18/31 anonim válasza:
mingyá, de addig hozz egy sört!
19/31 A kérdező kommentje:
hát még egy ilyen tahót!
2013. máj. 14. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!