Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogy lesz nálatok a karácsony?

Hogy lesz nálatok a karácsony?

Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 13:49
 1/4 egy go... válasza:
Karácsonyosan;-)
2012. dec. 21. 14:01
 2/4 2xSü válasza:
Miért? Jönnél? Csak azért, mert akkor úgy főzünk. :-)
2012. dec. 21. 14:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Még meggondolom!
2012. dec. 21. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Eddig így zajlott le az ünnepre való készülődés és maga az ünnep az utóbbi néhány évben: szeptemberben átgondoltam, hogy kinek milyen ajándékot veszek, kit látogatok meg. Októbertől nézegetem az üzletekben az ajándékokat és a díszeket, melyeket novemberig megveszek - hogy elkerüljem a tumultust. Ilyenkor tájt már tudom, hogy milyen sütik lesznek karácsonyra és mi lesz az ünnepi menü. A lakás díszítését advent első vasárnapja előtti napokban kezdem el, a fát advent 3. hétvégéjén veszek meg, melyet 23-án díszítünk fel közösen a családdal. 24-én, Szenteste ünnepi vacsora, utána ajándékbontás. 25-én és 26-án pihi, eszegetés és karácsonyi filmek nézése és zenék hallgatása :)
2019. szept. 1. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!