Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » A pároddal hogy töltitek a...

A pároddal hogy töltitek a karácsonyt ha már együtt laktok?

Figyelt kérdés
A párom szüleinél mindig nagy banzáj szokott lenni szenteste, a párom testvéréék (már családja van) is ott töltik a szentestét. Félek, hogy a párom azt szeretné, hogy mi is oda menjünk. Én kettesben szeretném vele tölteni, hisz már külön család vagyunk, ráadásul a szüleimnek is rosszul esne. Én úgy gondoltam, hogy szenteste kettesben, a következő két napon pedig egyik családhoz, másik családhoz mennénk. Ez jogos?

2013. márc. 22. 12:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálunk ez évente változik (bár a munkerendünk is sokszor beleszól sajnos) Van olyan év, amikor mi is 24 otthon, kettesben, aztán indulhat a népvándorlás. De van olyan is amikor én tartok akár 24 akár valamelyik nap nagy banzjt, és akkor nekem nem kell mászkálni. És van olyan is amikor 24 mászkálunk, és 25 vagyunk otthon...

Igaz, hogy sok évbe telik, de így kicsit jut is, marad is mindenkinek :) Egy a fontos: Egy nap legyen minden évben ami csak kettőnké. Mindegy melyik az :)

2013. márc. 30. 09:41
 12/12 anonim ***** válasza:

"szenteste kettesben, a következő két napon pedig egyik családhoz, másik családhoz mennénk"

Teljesen jó, mert most már ti is egy családot alkottok ketten!

2013. ápr. 8. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!