Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kaptatok ajándékba Karácso...

Mit kaptatok ajándékba Karácsonyra?

Figyelt kérdés
27/N

2012. dec. 24. 23:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Chubby Stick

Chloe parfüm

Képregény

Szempillaspirál

Primer

Rúzs

Teleszkóp

Fehérítő arckrém

Arcradír

Testradírozó szivacs

Fülbevaló

Körömlakkok

2012. dec. 25. 01:42
 22/29 anonim válasza:
100%

Hello!

A férjemmel közösen kaptunk egy vízforralót, és egy rövides pohár szettet. Én kaptam egy édes pomponos házi cipőt, egy jópofa kesztyűt, Dr. Batz papucsot, zoknit, és egy béna pizsamát. :) Anyukáméktól holnap kapjuk meg az ajándékot!

De ez semmi, szegény nagyikám, 82 éves, és a férjemnek szeretett volna boxert venni.. nos, itthon kicsomagoltam, és le kellett ülnöm, úgy el kezdtem röhögni.. hát, a férfi boxer helyett, 2db 4XL-es mamabugyi (az a vásáros fajta, amit a műv. házban rendeznek havonta) vigyorgott rám, az elején hímzett mintával.. de a minta alig látszik, mert olyan színnel van hímezve, mint az anyag színe..

Nem baj, ajándék lónak ne nézd a fogát!! :D Valamire csak jó lesz!??? :D

Összességében szép volt a nap, csak rohanós, mint mindig!

A legeslegszebb ajándék a kislányunk mosolya volt, amikor az ajándékait bontogatta itthon, nyugalomban.. :')

2012. dec. 25. 01:47
 23/29 anonim válasza:

Én egy makró objektívet kaptam a fényképezőmhöz.

NAGYON örültem neki!

21L

2012. dec. 25. 04:07
 24/29 anonim ***** válasza:

Anyutól pénzt kaptam, amivel kiegészítettem a papagájra szánt pénzem, szóval mondjuk azt, hogy papagájt. :D Meg NatGeo előfizetést, mert imádom.

A két nagyszülő és dédnagymamám általában pénzt szokott adni, mert ezt jobban tudom hasznosítani, de majd csak ma megyek hozzájuk.

Párom szüleitől azt kaptam, hogy ingyen beszélek az egész családdal és párommal. Párom ma adja ide az ajándékot. :)

Keresztszüleimtől könyvet, könyvutalványt szoktam kapni. Most reménykedek a könyutalványban, hogy tudjak venni francia szótárt. :)

18L

2012. dec. 25. 07:46
 25/29 anonim ***** válasza:

Egy 500GB-os külső TOSHIBA merevlemezt, megy egy pizsamát! Ma megyünk a nagymamámékhoz ebédre, (jajj, alig várom,hogy egyek) és ott is kapunk ajándékot! Sejtem, hogy mit!

Annyira jó volt a karácsonyi kaja tegnap! Finom húsleves, utána a főétel volt a töltött oldalas, ami csirkemájjal volt megtöltve, a májat nem szeretem, ezért kiszedtem belőle, de megkóstoltam a sült répát, és mennyei íze volt! és desszertnek pedig Madártejszelet! Hogy lásd miről is beszélek klikk ide: [link]

És a vacsorához, egy szép karácsonyi CD-t tetttem be! És nem ilyen CASCADA, meg last christmas! Michael Buble-től a christm,as albumot írtam ki CD-re, és azt hallgattuk! Istenem, annyira jó volt a tegnapi nap! Ámen

2012. dec. 25. 08:48
 26/29 anonim ***** válasza:
Csonttörést. (Bizony!)
2012. dec. 25. 10:00
 27/29 anonim ***** válasza:

CD-t, 2 könyvet, farmert, drótgyöngyöket, bizsugyűrűt, karórát, laptoptáskát, édességet.

23/l

2012. dec. 25. 12:44
 28/29 anonim ***** válasza:
DVD-ket, kesztyűt, karkötőt, figurát (ilyen kis díszt), szappant és pénzt.
2012. dec. 25. 13:25
 29/29 anonim válasza:

mellvédöt(karatézom), macit, dove-os ajándékcsomagot, csokit, pólót, szörös mellényt, anti-monopolyt, könyvet

:))

2012. dec. 25. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!