Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kaptatok ajándékba Karácso...

Mit kaptatok ajándékba Karácsonyra?

Figyelt kérdés
27/N

2012. dec. 24. 23:01
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
:) A Lazacos nagyon jó! :D
2012. dec. 24. 23:27
 12/29 anonim ***** válasza:
54%
telefon, angol könyv, 2 képregény, tapi kesztyű, 2 mini plüss. amiket szerettem volna, örültem mindennek :) 19/L
2012. dec. 24. 23:37
 13/29 anonim válasza:
Parfümöt, könyvet, arckrémet, balzsamot, naptárt. Mindennek örültem :) 21/L
2012. dec. 24. 23:47
 14/29 anonim ***** válasza:

Aszalógépet, fondue szettet, hozzá csokit és epret, testvajat, meg még egyet (az egyik vineyard peach elnevezésű és annyira de annyira finom illata van.. a másik meg egy tömbben van és mandulahéj darabkák vannak benne és radíroznak:)), egy üvegcsét amiben csillámpor van és olyan, mint egy régi típusú parfümös üvegcse és fújni lehet belőle a csillámot, és bear grylls új könyvét.. Mindnek nagyon-nagyon örültem :) Mondjuk egy részét én kértem.. :D

És te mit kaptál karácsonyra kérdező? :)

19/L

2012. dec. 24. 23:51
 15/29 anonim ***** válasza:
Törölközőt, naptárt, fülbevalót (ezüst), két könyvet, pipere csomagot. A nagymamámtól pénzt. Páromtól szerdán kapok ajándékot.
2012. dec. 24. 23:51
 16/29 anonim ***** válasza:
jah igen, a pénz kimaradt és a barátomtól csak hétvégén kapom meg :) (ami egy figura lesz meg egy táska :D)
2012. dec. 24. 23:53
 17/29 A kérdező kommentje:

Nagyon szép ajándékokat kaptatok! :)

Én sajnos nem kaptam semmit..innen is indult az ötlet,hogy itt megkérdezzem, olyan jó olvasgatni. :)

De annyit hozzátennék, hogy nem azért nem kaptam,mert pénz hiányában lennénk, egyszerűen csak el lett feledve,vagy nem tudom..:(

Nem akarom lelombozni senki jó Kedvét, inkább írjatok még! :)

Boldog Karácsonyt! :)

2012. dec. 24. 23:57
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem kaptam senkitől semmit. A karácsony színvonala évről évre rosszabb, az ideire annyira elfajult a dolog, hogy fa sincs és egyedül is maradtam. Egyszerűen így alakult.

Ettől függetlenül nem vagyok karácsony ellenes, gyerek koromban nagyon jó karácsonyaink voltak, örömmel gondolok vissza rájuk.

Boldog Karácsonyt!

22/F

2012. dec. 25. 00:04
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

már írtam másik ilyen kérdéshez is, de annyira örülök hogy leírom mégegyszer :)

szóval kaptam egy pulcsit (rég kinéztem), egy tolltartót (egy héten belül kettőt vesztettem el, remélem ez megmarad), egy telefont (szigeten ellopták a rendeset, a póttelót meg beleejtettem a vécébe-.-), egy üveg jagermeistert, koncertet a tankcsapda debreceni nagykoncertjére, 16gigás memóriakártyát az új telómba, meg a barátommal kaptunk egy tükröt a lakásunkba, amibe bele van gravírozva a nevünk:) azt hiszem ennyi. meg családostól kaptunk társasjátékot (most fejeztük be a játékot:)) meg van új kávéfőző is (az előző elromlott). a barátommal majd csak csütörtökön karácsonyozunk, de azt mondta, nagyon fogok neki örülni:) mamáéktól meg holnap kapom meg, apukám elszólta magát h fülhallgató lesz. mindnek külön-külön nagyon-nagyon örültem, de legjobban persze a telefonnak:) meg a pulcsi hatalmas meglepi volt, nem is számítottam rá. meg az ajándékoktól függetlenül is annyira gyönyörű volt ez az este, tesóm is örült az ajándékomnak meg anyuék is... és tök fincsi volt a vacsora is. imádom a karácsonyt! :)

19L

2012. dec. 25. 00:20
 20/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kaptam egy tévét, ruhát, parfümöt, 3 könyvet, hajszárítót, elektromos fogkefét és egy fehér arany nyakláncot. Mindennek nagyon örültem, mind nagyon tetszik :) Ráadásul az én ajándékaimnak is mindenki örült, ez külön boldogság :) 23/L

2012. dec. 25. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!