Olyat kapok karácsonyra ami nem tetszik?!
biztos nem neked vett 14 évesen porcelánt ne aggódj:D nekem az összes ajándék össze-vissza van,plusz amúgyse kéne leskelődni!!:D
Ha véletlenül még is azt kapod akkor 10 év múlva értékelni fogod,ne csüggedj el. De kétlem mondom.
Szerintem ne mond meg neki szenteste, hogy neked nem tetszik, főleg ne kezdj el hisztizni. Ő biztosan sok szeretettel adja azt neked, rosszul fog esni neki, ha a szemébe vágod, hogy neked nem tetszik az ajándéka.
Szerintem majd később mond meg neki, hogy máskor figyeljen jobban oda rád, hogy mit szeretnél, hogy ne költse fölösleges dolgokra a pénzét, csak arra, amit te szeretnél konkrétan.
Ha te is kapod akkor is jo lesz stafirugnk ha elköltözöl :) Legalabb nem kell arra is költened :)
De semmikeppen ne mond meg anyukadeknak, hogy nem tetszik, hiszen szeretetböl kapod, visszafele neked sem esne jol...
Legyél ahhoz is nagy, hogy szeretettel tudod fogadni az ajándékot.
Hidd el, hogy 4 év múlva már nagyon másminden fog érdekelni, mint most. Jólesz a kelengyédbe - ha te kapod -, biztos, hogy nem olcsó... úgyhogy legyél szerető gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!