Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Olyat kapok karácsonyra ami...

Olyat kapok karácsonyra ami nem tetszik?!

Figyelt kérdés
Most láttam meg anyuék szobájában az ajándékom. Egy villeroy and bosch doboz volt a mangos kardigánom mellett. 14 évesen én nem vágyom étkészletre vagy porcelánra. Megkértem anyukámat ne vegyen meglepit de ezek szerint megint nem figyelt rám h mit szeretnék. Nem tudom szerintetek szenteste megmondhatom h nem tetszik? Vagy mit te tegyek? 14/l

2012. dec. 23. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

biztos nem neked vett 14 évesen porcelánt ne aggódj:D nekem az összes ajándék össze-vissza van,plusz amúgyse kéne leskelődni!!:D

Ha véletlenül még is azt kapod akkor 10 év múlva értékelni fogod,ne csüggedj el. De kétlem mondom.

2012. dec. 23. 11:48
 2/5 anonim válasza:
100%

Szerintem ne mond meg neki szenteste, hogy neked nem tetszik, főleg ne kezdj el hisztizni. Ő biztosan sok szeretettel adja azt neked, rosszul fog esni neki, ha a szemébe vágod, hogy neked nem tetszik az ajándéka.

Szerintem majd később mond meg neki, hogy máskor figyeljen jobban oda rád, hogy mit szeretnél, hogy ne költse fölösleges dolgokra a pénzét, csak arra, amit te szeretnél konkrétan.

2012. dec. 23. 11:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem nem én kapom. Csak már volt h meglepit vettek nekem és akkor sem találta el h mit szeretnék.:l Szerintem már elég nagy vagyok, és nagy meglepi nélkül is jó a karácsony. Mert végülis nem az ajándékokról szól...
2012. dec. 23. 13:33
 4/5 anonim válasza:
100%

Ha te is kapod akkor is jo lesz stafirugnk ha elköltözöl :) Legalabb nem kell arra is költened :)

De semmikeppen ne mond meg anyukadeknak, hogy nem tetszik, hiszen szeretetböl kapod, visszafele neked sem esne jol...

2012. dec. 23. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Legyél ahhoz is nagy, hogy szeretettel tudod fogadni az ajándékot.

Hidd el, hogy 4 év múlva már nagyon másminden fog érdekelni, mint most. Jólesz a kelengyédbe - ha te kapod -, biztos, hogy nem olcsó... úgyhogy legyél szerető gyerek!

2012. dec. 24. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!