14 év körüli kamaszok!?
Figyelt kérdés
Mit kaptok karácsonyra?:)2012. dec. 22. 20:32
1/12 anonim válasza:
Honnan tudjam?:)
Majd karácsonykor kiderül, másképp nem lenne meglepi.
2/12 A kérdező kommentje:
Nálunk már nincs ez a meglepi..:D Én már tudom, hogy mit kapok!:D
2012. dec. 22. 20:35
4/12 A kérdező kommentje:
Csak?
2012. dec. 22. 21:35
5/12 anonim válasza:
Eddig kaptam: ékszer, hajpakolás, parfüm, pulcsi, szempilla spirál,két csizma meg egyebek.
Nem vagyok elkényeztetett...nem kell egyből erre gondolni, csak elváltak a szüleim és két helyről kapok ajándékot.
6/12 anonim válasza:
csak? xD Én földhöz verném a fenekem ha kapnék egy iPhone 4S-t.
7/12 B25 válasza:
Könyveket amelyekről én írtam listát hogy melyiket szeretném. :D és még egy kis ékszer tartó balerína táncos csajt amit ugyan csak kértem. A többit még nem tudom
8/12 A kérdező kommentje:
Ja értem. Én kaptom AVON-os termékeket, csizmat, nadragot, ipadot, iphone 5-öt. De még ne mkaptam meg , csak együtt vásároltuk meg!:) Sminkeket is kaptam.
2012. dec. 22. 22:14
9/12 A kérdező kommentje:
Igazából nem voltam kíváncsi mások válaszára, csak le akartam irni hoyg en mit kaptam!
2012. dec. 22. 22:14
10/12 A kérdező kommentje:
Jaj, ne haragudjatok ezért! Ezt nem én írtam! Kíváncsi vagyok ki miz kap karácsonyra!:) /A barátnőm, Luca volt./
2012. dec. 22. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!