Emberek, miért nincs fantáziátok? Miért mindig a sablonajándékok?
Az én véleményem az, hogy a készítő több örömét leli ezekben az egyedi és személyesített ajándékokban, mint a megajándékozott. Merthogy ő töri a fejét heteken át az ötleten, ő küszködik azzal órákon, napokon át, hogy elkészítse, ebből pedig a megajándékozott mit sem lát. Merthogy az előttem szóló is írta, hogy egy óra alatt is el lehet készíteni és napokon át is lehet ugyanazt varrni. Ha meg már tudtára adjuk a megajándékozottnak, hogy milyen sok időnket elvett a kreatív találgatás és munkálkodás, akkor az már felvágás. Szóval számunkra többet jelent az az ajándék... Nem lehet, hogy kicsit felértékeljük ezt a "csináld magad"-kreativitást?
Amúgy én is híve vagyok a személyes vagy épp kézzel készített ajándékoknak, de mindenképp mellékelek valamit hozzá, amit vásároltam. Pl legutóbb egy könyvjelzőn kínlódtam napokig, amire a keresztlányom kedvenc szimbólumát csomóztam rá, de őgy éreztem, hogy hiába a háromnapos intenzív munka: ennyivel nem állítanék be... Így lett mellé egy helyes kis ezüstlánc, aminek nagyon örült. Persze a kézzel készítettnek is, de szerintem fontos mellé egy B-terv is, nehogy elragadtassuk magunkat saját kézügyességünktől és mégse örüljön annyira neki, mint ahogy azt beképzeltük... :P
Szerintem emberfüggő,hogy kinek mi a sablonos. Mint írtam,én nagyon örülök a sablonos ajándékoknak. Itt olvastam olyan egyedi,személyes ajándékot,ami nálam benne van a top 3 legrosszabb ajándék listáján. Direkt nem írom mi az,mert nem szeretnék senkit megbántani. Komolyan,még 1 szem negro cukornak is jobban örülnék,mint annak.
Kérdező,neked meg van egy tippem:legközelebb,ha sablonos ajándékot kapsz,mond ezt -Engem miért mindig csak egy 2 perc alatt megvásárolt szarral dobtok meg?
Garantált,hogy többé nem kapsz ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!