Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Srácok! Nektek sokat számít...

Srácok! Nektek sokat számít az ha a barátnőtők még szűz, és te veheted el? Izgatja a fantáziátok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 20:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Hát ha találok olyan lányt aki még nem vesztette el a szüzeségét már 14-15 évesen akkor én örülnék neki:) Bár sajnos ilyen már kevés van. Engem legalábbis mindenképpen egyfajta boldogságal öntene el, hogy velem akarja elvesziteni:) 18/F
2009. szept. 11. 20:59
 2/18 anonim válasza:
95%
háát:) olyan 'tanitóbácsi'-nak éreztem magam :)
2009. szept. 11. 20:59
 3/18 A kérdező kommentje:
Mert én szűz vagyok..és úgy érzem hogy a barátom boldog ez miatt,hogy érintetlen vagyok még.
2009. szept. 11. 21:07
 4/18 anonim ***** válasza:
6%
Majd nem lesz ha beléd dugja és sírva fakadsz. Ez olyan 16 éves kor után már nem erény, hanem hiányosság.
2009. szept. 11. 21:19
 5/18 A kérdező kommentje:

Elnézést szeretnék kérni amiért feltettem a kérdést,és amiért nem 14 évessen akartam szexelni.Csak így 17 évesen...

Sajnálom hogy ilyen hiányossággal küzdőm.

2009. szept. 11. 21:29
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
21:19-es válaszoló csak gratulálni tudok neked. Kíváncsi lennék hogy te mikor vesztetted el 13 évesen? Gratulálok... pff az ilyenekkel nem kell foglalkozni ezek azok akik röhejesek és itt mutatkozik meg az értelmi szintjük is. Am kérdezőnek meg annyit mondanék hogy örülök hogy te legalább értelmes vagy és képes vagy gondolkodni a sok hülye között:) A legelső válaszoló voltam:)
2009. szept. 11. 21:36
 7/18 anonim ***** válasza:
84%

Ne hallgass a gyök*rre. Én a barátnőmnek 18 évesen vettem el, és ő is az enyémet. Bénázós volt persze, de csodálatos érzés éppen azért, mert engem tisztel meg azzal, hogy életében először velem éli át, hogy milyen is a szex. Szóval igen, különleges és nagyon jó érzés, még ha nem is fizikailag, de lelkileg mindenképp.

Az, hogy hiányosság lenne, hogy érintetlenül bújsz vele ágyba? Nem az, még ha fájna is, és bármi probléma lenne, akkor sem fogja rosszul érezni magát éppen azért, mert a legnagyobb kincsed az övé lehet.

Éppen ezért tartom gáznak, hogy a 14 éves kislányok már fűvel-fával, aztán jön az igazi és "használt nőt" kap...

22F

2009. szept. 11. 21:38
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

21:19-es vagyok.

Nem tudom miért érdekel, de 18 évesen vesztettem el egy szintén szűz lánnyal. Nagyszerű érzés volt hallgatni első alkalommal, hogy: ,,Mikor veszed már ki?" Tényleg csodálatos volt...

Azóta voltam többször nem szűz csajjal és mindkettőnknek nagyon jó volt.

Nem ítélem el ezért a kérdezőt. De leírtam a véleményemet, mert azt kérte.

2009. szept. 11. 21:48
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. szept. 11. 21:59
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem számít de csak mert még szűz vagyok. És az meg furcsa lenne és zavarna ha a barátnőmnek lenne előzetes tapasztalata. Én érezném magam bénának. De később lehet hogy nem fog nagyon érdekelni. Szerintem akkor is becsülni tudom majd a szűz lányokat mert tudni fogom hogy nem egy fűvel-fával kikezdő k.rvával van dolgom.
2009. szept. 11. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!