Srácok! Nektek sokat számít az ha a barátnőtők még szűz, és te veheted el? Izgatja a fantáziátok?
Elnézést szeretnék kérni amiért feltettem a kérdést,és amiért nem 14 évessen akartam szexelni.Csak így 17 évesen...
Sajnálom hogy ilyen hiányossággal küzdőm.
Ne hallgass a gyök*rre. Én a barátnőmnek 18 évesen vettem el, és ő is az enyémet. Bénázós volt persze, de csodálatos érzés éppen azért, mert engem tisztel meg azzal, hogy életében először velem éli át, hogy milyen is a szex. Szóval igen, különleges és nagyon jó érzés, még ha nem is fizikailag, de lelkileg mindenképp.
Az, hogy hiányosság lenne, hogy érintetlenül bújsz vele ágyba? Nem az, még ha fájna is, és bármi probléma lenne, akkor sem fogja rosszul érezni magát éppen azért, mert a legnagyobb kincsed az övé lehet.
Éppen ezért tartom gáznak, hogy a 14 éves kislányok már fűvel-fával, aztán jön az igazi és "használt nőt" kap...
22F
21:19-es vagyok.
Nem tudom miért érdekel, de 18 évesen vesztettem el egy szintén szűz lánnyal. Nagyszerű érzés volt hallgatni első alkalommal, hogy: ,,Mikor veszed már ki?" Tényleg csodálatos volt...
Azóta voltam többször nem szűz csajjal és mindkettőnknek nagyon jó volt.
Nem ítélem el ezért a kérdezőt. De leírtam a véleményemet, mert azt kérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!