Srácok! Nektek sokat számít az ha a barátnőtők még szűz, és te veheted el? Izgatja a fantáziátok?
Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 20:54
11/18 anonim válasza:
Világos, hogy senki nem kurvät akar, de nekem nagyon rosszul esett emiatt először, mert azt hittem, hogy én vagyok a béna, pedig csak a lány teste nem készült még fel rá.
Eléggé lecsökkentette az önbecsülésem.
A szex egy jó dolog. Nem értem miért kell azzal kérkedni, hogy valaki nem csinál egy jó dolgot. Azért alkotta így a természet az embereket, hogy tudjanak szexelni. Osztódhatnánk is akár. De az nem lenne jobb.
12/18 anonim válasza:
engem ez nem érdekel, csak működjön a dolog.
14/18 anonim válasza:
Szerintem meg bunkóság azt, hogy egy lány éppen elveszti a szüzességét úgy felfogni, hogy "basszus csak sír a szája, hogy mikor fejezem már be"...
15/18 anonim válasza:
Abban mi a bunkóság te idióta? Nem azért esett rosszul mert nem kaptam fizikai élvezetet, hanem mert öröm helyett fájdalmat okoztam neki. És ez nekem is rosszul esett. Ez volt az első alkalom és teljesíteni akartam meg úgy gondoltam, hogy szép, romantikus élmény lesz. Erre ezt kapom.
16/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező, ha én volnék a barátod, én is örülnék neki, hogy még szűz vagy. Ne kapkodd el, nem éri meg!
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2009. szept. 12. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!