Mikor kezditek díszíteni a lakást? A szobákat feldíszítitek?
Figyelt kérdés
Nálunk úgy szokott lenni, hogy a szobákban az ablakra felrakjuk a matricákat, a karnisra egy-egy fenyőgirlandot, pár apró dísszel. A szoba ajtók felé is egy-egy ilyen girland kerül. A fát azt majd 24-én díszítjük. Ti a lakást hamarabb díszítitek, vagy azt is csak karácsony előtt 1-2 nappal?2012. dec. 13. 14:21
1/12 anonim válasza:
A lakásdíszítés nálunk az adventhoz tartozik. Advent első vasárnapjára díszítettük fel a lakást a fiammal. Hasonlóképpen, mint ti.
2/12 anonim válasza:
Még csak 14 hónapos a lányom, annyira nem fogja lekötni a készülődés.
A férjem itthon lesz 16-tól szabadságon, majd apránként.
3/12 anonim válasza:
Advent első vasárnapján díszítettem fel az egész lakást. Szobát, előszobát, konyhát szoktam...
4/12 anonim válasza:
Semmit nem díszítek, mert akárhová bemegyek (bolt, posta,stb.) mindenütt fel van díszítve minden már októbertől és marad februárig. Karácsonyra már hányok a giccstől, tiszta felüdülés hazajönni ide, ahol semmi ilyen nincs.
5/12 anonim válasza:
Most 3.5 éves a lányom, igazából neki a fa jelenti a karácsonyt!
Vettünk egy nagy 220-as karácsonyfát, rá 120db díszt, 2 csomag szaloncukort, egy mesebeli karácsonyfánk lesz:)
Még egy adventi koszorút veszek majd karácsonyra az asztalra, lányom imádja nézni ahogy ég a gyertya.
Nem tervezem a lakást díszíteni.
6/12 anonim válasza:
Nagy díszítés nincs, de az ár megvan advent első vasárnapja óta. A házon kívül körben zöld fénykábel, a bejárati ajtón sk csinált kopogtató. A házban van adventi koszorú, pár mécses amit mi csináltunk, a kisfiam szobájában kicsi műfenyő, amibe a díszeket az adventi kalendárium rejti. Ezen kívül csak az ablakokon van matrica és ilyen habkukacszerűségből hóesés fűzve.
7/12 anonim válasza:
Én ennyire nem viszem túlzásba. Ablakra max 3 filigránt vágok, bejárati ajtóra kerül egy koszorú. Nappaliba kisasztalkára adventi koszorú és egy tálba szaloncukor vagy sütemény (épp mi van itthon). Karácsonyfát majd 21-én fogom feldíszíteni, mert utána párom itthon lesz és teljesen ki lesz borulva, nem szeret fát díszíteni. A 24-ét meg már nem is töltjük itthon.
8/12 anonim válasza:
Mi is advent első vasàrnapjàra dìszìtettük a lakàst kìvül belül. Kint szìnes fènykàbel a tetőn, màszò mikulàs az ereszen, az ablakokban dìszfèny. Bent a lèpcsőt vègigfutattam fenyőgirlanddal rà nèhàny dìsz ès ègősor, van egy hatalmas adventi naptàrunk, az kiakasztottuk, a szekrènyekre sajàt kèszìtèsű dìszek kerültek, ablakokra műhò, karàcsonyi terìtő az asztalokra, komòdokra, ès adventi koszorù. Fàt ki is 22-èn dìszìtünk, 24-èn màr nem leszünk itthon.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, nekem mind hasznos!
A fiam 3 éves, ovis, már nagyon várja a karácsonyt, jövőhéten kedden már az oviban karácsonyoznak. Nekem olyan jó érzés hazajönni, hogy más a lakás, kicsit már ráhangolódunk az ünnepre a díszítéssel.
2012. dec. 13. 15:06
10/12 anonim válasza:
Sajnos idén még karácsonyfára sem fog telni! :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!