Mivel lehet díszíteni egy gyerekszobát?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a falakat, bútorokat, stb! A kis ablakát már kidiszítettem üvegfestékkel, de van egy nagyobb fal rész, ami nagyon csupasz, és polcot nem lehet rá felfúrni!2010. jan. 9. 18:37
1/10 anonim válasza:
Lehet kapni aranyos fali matricákat. Van pvc és sima matrica is. Én a Bauhaus-ban vettem hercegkisasszonyosat és micimackósat. Szerintem játékboltban is lehet kapni.
3/10 anonim válasza:
Én vettem gipszformákat,kiöntöttem(lepkés,virágos)Kifestettem temperával színesre,vettem Duvilax ragasztót(1 kg-os és kb.1200ft.)És ahova akartam felragasztottam.Fára,Falra,bárhova.Nagyon szép lett.
4/10 anonim válasza:
Én hungarocell lapokra dekupázsoltam,így nagyon könnyű lett a kép,könnyű felragasztani.Van pár keresztszemes képük is,Tigrises és tündérkés azok is jól mutatnak.A plafonról lehet a szezonnak megfelelő mintákat lógatni,most pl hópelyheket,hóembereket,tavasszal virágokat,pillangókat,stb...,dekorgumiból könnyű megcsinálni.
5/10 anonim válasza:
Szia!
Mi Micimackós Ariel- es posztert raktunk ki.
6/10 anonim válasza:
Bevallom, én rosszul vagyok a Walt Disney-s giccsparádétól, így én egy falszínnel, bútorokkal harmónizáló színű, kicsit pachwork jellegű falvédőt tettem a csupasz helyre. Nagyon szép lett. A lányomnak nyersfehér alapon világos és sötét narancs, vagy inkább terrakotta színű pillangó és virág felváltva, kockás keretben, a kisfiamnak világos és sötétebb zöld kockás keretben világos és sötét zöld figurák (hőlégballon, fóka, béka...). Szerintem szép és ízléses, és jó meleg, puha, nagyon feldobja a szobát.
7/10 anonim válasza:
Én is sokmindenhol keresgéltem, nem találtam normálisat, mikor végre meglett:
Innen lehet rendelni, és gyurmaragaccsal felmegy a falra, majd később lehet cserélgetni is.
És nemcsak micimackó meg társai vannak (én nem szerettem volna, pedig szeretem) hanem normális figurák. Nagyon cukik. Csak legyen időd válogatni és megtervezni!
9/10 anonim válasza:
Hát, én is csak annyit tudok, amit a honlapon a tájékoztatóban írnak. A figurákról meg nem mondom, hogy kézzel, vagy mivel van festve... mindenesetre ügyes, aki csinálja...
10/10 Evelynn válasza:
Ha keresel még fali dekorációkat ajánlom ezeket: [link] :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!