Anyukák! Mikor kezditek el a lakást/házat karácsonyian díszíteni?
Az én anyummal a hónap végén fogunk díszíteni! :)
Hát először a lakásban de kint például. fenyőág egy pár fenyő dísszel.;)
Nálunk már megkezdődött.
A tetőtérben az egyik tetőablakot már fel kellett matricázni a fiam kérésére.
A többit majd november végén.
A házat kívülről fénykábellel díszítjük. A bejárati ajtóra pattogatott kukoricából csinálunk koszorút. Bent lesz adventi koszorú és az ablakokat is kicsicsázzuk, vagy matricával vagy díszekkel. A lépcsőházba üvegbe teszek mécseseket, fenyőággal körberakva. Meg még a nappali lesz díszítve, még nem tudom hogyan.
Adventkor.
A Kisfiam most lesz 8 hónapos, a dekoráció az eddig megszokott lesz.
Adventi koszorúnk van.
A szobák ablakába világító füzér, az övébe tavaly vettünk színes csillagosat.
Az ajtók fölé pár dísz, és van 1-2 asztalra, polcra való is. (Főleg hóemberek, mert imádom őket, és nem csak karácsonyi dísz, hanem egész télen kinn lehetnek.)
Ja, és van egy fából készült, fiókos adventi naptárunk. Ez már a 4. év lesz, hogy megvan (ennyi ideje vagyunk együtt a Párommal). Mindig veszek bele bonbonokat, apró csokit, a Páromnak készítettem. Idén még talán nem, de szerintem jövőre beszerezhetek még egyet, mert a fiókok nem olyan nagyok, viszont Apát sem akarom kihagyni ezután sem, mert nagyon szereti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!