Te miért és mit szeretsz a karácsonyban?

hú sokmindent:)
Először is a készülődést,az első hogy kigondolom hogy kinek mit veszek,nagyon szeretek ajándékozni. Második az ünnepi hangulat mindenhol,a fények a díszek,a zenék nagyon tetszik.
Szeretem a meghittségét is.
És persze szeretek kapni is,ilyenkor mindig megkapom amire szükségem van és évközben nem tudom megvenni.
Szeretem hogy ilyenkor együtt van a család,és kedvenc részem persze az ajándékbontás mikor látom az emberek fejét mikor kibontják az ajándékot amit tőlem kaptak,na az a kedvenc részem:)
Kajak nagyon várom már mikor csomagolhatom be az ajándékokat is,mindenkinek meglepi lesz:)

Tavaly pl sajnos elszóltam magam már ilyenkor hogy mit veszek páromnak,nagyon nagyon rossz volt,sírtam is,mert nagy meglepi lett volna mert régóta vágyott arra amit vettem neki tavaly,erre elszóltam magam nagyon mérges voltam..:(
Idén okosabban csináltam,és nincs is témába,így nem szólom el magam:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!