Mi a jó a karácsonyban?
Bocsi az időhúzásért, de nem értem miért szereti annyi ember? Nekem ez az az ünnep, amit legjobban utálok. Semmiről nem szól szerintem, csak az üzletről. Még csak nem is a családról, meg a szeretetről szól, hiszen ha karácsonykor szeretjük egymást, akkor gondolom mindig szeretjük egymást, mindenféle ajándék nélkül is. A közös vacsora meg régen mindennapi volt, úgyhogy ennek sincsen sok értelme szerintem.
És nem kérek olyan kommenteket, hogy nincsenek érzéseim, mert én így látom.
a karácsony egy bensőséges ünnep
ünnep közöttem és az Isten között
az istenfiú értem lejött erre a sárbolygóra, hogy megváltson.
Csodálatos ez az ünnep. ha nem lenne családom, akkor is.
egyébként felszínes rokonokkal (akik csak civakodásra, és régi sérelmek felemlegetésére használják az összejövetelt9 már nem járunk össze.
ajándékozás nincs. az ünnep lényegénél csak nevetséges, szánalmas anyagi vackokat tudnánk egymásnak venni.
Szerényen élünk. ha kell egy zokni, meg tudom venni, nagyzolós, drága dologra meg úgysem fussa...
néha a mglepetés miatt adunk apróságot, de inkább az a kivétel.
sértődés nincs. ez az ünnep nem arra való - szinte hallani a kassza csörgését, ahogy egyesek egymás ajándékait bontják, vajon drágább-e, mint amit én adtam
Jó lenne, ha néha látnák az emberek, hogyan vezetik őket az orruknál fogva, és hogy mit veszítenek FÉLELMÜKBEN, hogy lemaradnak a csürhétől.
ma 14:59 ti szoktátok tudni mi az ajándékotok? mert ha nem, akkor az a varázslatos biztos, mert így meglepetés :)
amúgy mindenkinek köszönöm a kommenteket :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!