Milyen ízű szaloncukrot szeretsz a legjobban?
Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 14:35
4/18 anonim válasza:
Zselés.
1: Létezik vajkaramellás? Imádom a vajkaramellát, hol lehet olyan szaloncukrot kapni?
5/18 anonim válasza:
karamellás, marcipános, rumos ízesítésű
:D
6/18 anonim válasza:
5. vagyok, akkor már a kókuszosat is ideírom, mert ezeken kívül még olyat szoktam enni:)) Rumos meg nem biztos, hogy mindig jó. Attól függ, ki gyártja:D
7/18 anonim válasza:
Milka csokiözön. A legnagyobb luxus az életemben,hogy karácsonykor veszek belőle 1 dobozzal. Amúgy olyan íze van,mint a Milka csokinak,annak a kakaóhabosnak (nem tudom pontosan a nevét )
9/18 anonim válasza:
Nekem is a Milka csokiözön, zselés, rumos
10/18 anonim válasza:
Vajkaramellás, kókuszos, zselés. ( esetleg a rumos-kakaós, de abból már ettem nagyon rosszat) Első kettőből pedig csak Bonbonetti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!