A nagy pénzszórásban gondoltok kutyamenhelyekre pl? Ki mit visz vagy vitt eddig?
Figyelt kérdés
Ilyenek pl. táp, fertőtlenítő szer, rongyok, szalma, póráz, nyakörv, pénz2012. dec. 11. 04:47
11/12 anonim válasza:
Nem esek át a másik végletbe, egyszerűen ilyen szempontból jobban érdekelnek az állatok, szívesebben adományozom nekik. Ettől függetlenül szeretem a gyerekeket, én is szeretnék majd sajátot, de akkor is.
12/12 anonim válasza:
Akkor ezek szerint nem csak engem zavar ez a hihetetlen gáz műhiszti meg trend az állatmenhelyek körül. Én őszintén amit megtennék, ha kutyát szeretnék, csak onnan fogadnék örökbe, és egy hatalmas adag táppal, meg egy 100 ezerrel támogatnám max. Ezek a menhelyek rengeteg pénzt kapnak, csak a fizetésekre megy el, meg sokan lenyúlják, személyes tapasztalat. Ezért sem támogatom őket. Ha lenne 1 millió forint feleslegem, inkább adnám egy kórházi alapítványnak, vagy hospice háznak, vagy bármilyen egészségügyért dolgozó szervezetnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!