A nagy pénzszórásban gondoltok kutyamenhelyekre pl? Ki mit visz vagy vitt eddig?
Figyelt kérdés
Ilyenek pl. táp, fertőtlenítő szer, rongyok, szalma, póráz, nyakörv, pénz2012. dec. 11. 04:47
1/12 anonim válasza:
Semmit. Ha a csaladodon kívül bárkinek eszembe jutna adományoznak, az elso körben gyermek otthon lenne, aztán kórház, öregek otthona, fogyatékosok otthona, a kutyák lennének a lista legalján. Elég sok adományt kapnak.
2/12 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. A szűkölködő emberek fontosabbak, mint az állatok.
3/12 anonim válasza:
Emberek éheznek, biztos, hogy nem a kutyáknak adományoznék!
4/12 A kérdező kommentje:
Szerintem meg manapság minden koncert, jótékonyság a rászorult embereknek gyűjt, és nemegyszer hallani hogy a gyerekekhez nem is jut el az adomány.
Most megy a pénzszórás, a másoknak megfelelés, így rengeteg haszontalan felesleges dolgot megveszünk, amik nélkül eddig is elvoltunk, az x-edik százezres mobil, a gyereknek 20e ft-os játékok, amivel azt gondoljuk hogy megvásároltuk a szeretetet, csak éppen a szeretet hiányzik belőle.
2012. dec. 11. 08:44
5/12 anonim válasza:
Hát nálam minden van, csak pénzszórás nem. Sőt, még buszjegyre sincs pénzem, nemhogy idegen kutyákra. De amikor egyetemista voltam, akkor én is vettem kutyakaját, és tettem a gyűjtőbe.
6/12 anonim válasza:
Én a cicámat a menhelyről fogadtam örökbe. Először nem is számítottam rá, hogy ekkora "összeggel" kell megtámogatni a menhelyet ilyenkor. De legalább ennyivel segítettem. Karácsonykor sokkal inkább a rászoruló gyerekeknek adományozok. Ha pénzt nem is, de feleslegessé vált ruhákat, játékokat stb. gyűjtök össze nekik az ismerősökkel.
7/12 anonim válasza:
pont ilyen válaszokra számítottam. támogassuk csak az embereket akikből gyerekgyilkosok, rablók, állatkínzók, pedofilok lesznek...
9/12 anonim válasza:
Megnyugodtam, ezek szerint nem csak engem érdekelnek jobban a kutyák az embereknél :D ( Igen, nincs gyerekem, de az egyik válaszoló írásából kiindulva, ha lesz sem fog érdekelni más gyereke, és igen, nyugodtan lehet lepontozni, LESZAROM!)
10/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak: nem kell átesni a másik végletbe, nekem van gyerek is kutya is, mégis úgy érzem hogy az állatoknak adományozok inkább. Hogy mért? Mert a kutyák az emberek butaságának és rosszindulatának következményeként vannak kidobva, az emberek meg (a beteg gyerekeket nem ide értve) leginkább saját maguk tehetnek róla. Ld. roma purdék. Ismétlem nem a betegen született gyerekekről beszélek. Őket nagyon sajnálom én is, de rengeteg helyről kapnak támogatást, felajánlást, az állatok viszont nem.
2012. dec. 12. 08:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!