Szerintetek a fiúknak jó ajándék egy plüss mackó?
Figyelt kérdés
A barátomnak szeretnék ajándékozni karácsonyra valamit, és azt szeretném megkérdezni, hogy pl. egy nagy kép mellé, ajándékozhatok-e neki egy pihepuha mackót, örülne-e neki...2012. dec. 7. 21:23
12/17 anonim válasza:
Plüss játék
rózsaszínű ruha
virág
zokni
palacsintasütő
papírból hajtogatott ingyombingyomok
Ezek tipikusan olyan ajándékok, amiknek minden férfi nagyon örül. Nem arra gondol, amikor megkapja, hogy "hmm, ez a csaj cseppet sem ismer engem, mi ez a vacak? Na mindegy, gyorsan kényszeredett mosolyt erőltetek az arcomra, nehogy hisztizni meg bőgni is kezdjen ráadásul"
13/17 anonim válasza:
Barátnőmtől én örülnék egy plüssnek, de mondjuk ha szüleim adnának plüsst akkor annyira nem :)
21f
15/17 anonim válasza:
Határozottan nem, hacsak nem tízéves. Inkább vegyél neki egy üveg bort vagy whiskey-t. Jobb, mint a medve.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megállapítottam, hogy tényleg nem jó ajándék a mackó. Azért nem kell lehordani, hogy hülye ötlet, azért írtam, hogy ne kövessek el hibát, hanem gondoljam át... végül is így is "tanul" az ember. Köszi! :)
2012. dec. 9. 18:31
17/17 anonim válasza:
Igazából te ismered a barátodat, neked kellene tudnod, hogy örülne-e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!