Ki és mit kap tőled Karácsonyra?
Anyukám egy festményt kap (Japánból hozott olajfestményt ismerősünk), azt fogjuk bekereteztetni, már régóta szeretett volna egy nagyobb festményt, remélem tetszeni fog neki :)
Férjem a hobbijával kapcsolatos dolgot kap (kerekeket a távirányítós autójára). Anyósomnak egy naptárt csináltattam a kutyusunkról - akit imád :)
Apukámnak és hugomnak kéne még vmit kitalálni...
Anyukám egy társasjátékot, amit régen kinézett magának, és nagyon nehéz beszerezni. (56 éves)
Apukám francia nyelvű regényeket (szeretné fenntartani a nyelvtudását). (59 éves) Ők ketten még kapnak színházjegyet is.
Öcsém egy pulcsit. (22 éves)
A párom egy inget, színházjegyet és egy zoknimajmot (férfiember létére szereti az aranyos plüssöket és hasonlókat, és ezt egyébként is én fogom megvarrni/elkészíteni). (28 éves)
Anyósjelölt valami szép bonbont kap majd.
A legjobb barátnőm egy direkt neki nyomatott vicces pólót fog kapni (régóta vásik ilyesmire a foga), Yankee Candle gyertyát és egy zoknimajmot. (23 éves)
23/l
Pedig felsorolhatnád, hátha tudok én is ötletet meríteni :D
Off:
Milyen az a zoknimajom?
Van róla fotód?
On.
A szüleimnek idén ajándékkosarat készíttetünk.
A bátyám parfüm+órát
A sógornőm függönyt+teaválogatást
Egyik mamám kávékülönlegességeket (imádja a kávét)
Anyósom nadrágokat (méretváltozás miatt) :D
Apósom díszdobozos likőrt
Sógorom övtáskát+pénztárcát
Másik mama asztalterítőt amit majd ő hímez ki
Férjem cipőt, díszüveget (a házi pálinkájához)
Kisfiúnknak lego-t, fémszerelő játékokat, kisautókat.
Barátnőmnek fényképes bögrét illatgyertyát.
Barátunknak egy faliképet (készíttetettet)
azt hiszem ennyi:)
Zoknimajmos vagyok... ilyesmit tervezek kézzel készíteni:
lakasmuhely.hu/2012/09/30/zoknimajom-hogy-keszul/#more-1800
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!