Csajok, ti mit kértek karácsonyra?
Én nagyon drága dolgot nem fogok kérni(pl.telefon,laptop...),mert 1. szüleim úgyse veszik meg
2.a karácsony úgysem arról szól,hogy milyen drága ajándékot kapsz :)
Valójában szeretnék kérni vlmi olyan dolgot aminek nagyon örülnék és aminek hasznát veszem és nem a polcon fog állni.Még magam sem tudom mit kérjek valójában,de a listámon eddig ezek szerepelnek:
parfüm,műköröm,ruha,bármilyen smink illetve kozmetikai cuccok,ruha,pénztárca és jelenleg több nem jut eszembe.Ti mit kértek karácsonyra?Hátha elhangzik vlmi olyan ami engem is megfog és szívesen látnám a fa alatt :)
14/L
nekem az együtteses pólók a gyengéim :'D minden mennyiségben..
14l
én bőröndöt meg pár apróságot .,
-
Kérj könyvet. Vörös Pöttyöst. Azok neked valók.
Hogy én mit kérek? Hivatalosan semmit. Magamban, titokban meg, hogy végre valamelyik állásinterjúra behívjanak.
Fényképezőgépet nem szeretnék az van nekem :)
Olvasni se szeretek :D
Egyébként anyu mondta,hogy már megvették nekem és be is csomagolták.Kiváncsi vagyok mi lehet az :D
"Olvasni se szeretek :D"
--> ez már önmagában jellemez...
mi mar vettunk egy szoros mellenyt a bershkaban , salat , sapkat , kesztyut , ezeket mar megkaptam :)
ezeken kivul kapok meg par felsot , szombaton elmegyek es veszek 2 par cipot , egy nagy fekete telitalput meg egy valamilyen lapostalput , meg meg kapok gatyat , es par sminkcuccot :) 14/L. :) de igazabol en annak is orulnek ha vegre bekesseg lenne a csaladomban , es senki nem vitazna ..
Na végre egy válaszoló aki hasonlókat kér,mint én (16.válaszoló)
15.válaszó - nem kérdeztem olyat,hogy mi jellemez engem és mi nem szóval hidegen hagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!