Fiúk, Lányok! Ti mit kértek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat kérnék! Köszönöm ! :)2012. nov. 16. 12:54
1/18 anonim válasza:
Sajnos semmit, mert lóvénk az nem nagyon van. Eszünk egy nagyot a családdal meg megkérem mutert, hogy csináljon nekem sütit, meg énekelünk karácsonyi dalokat... Mai magyar valóság. De legalább kaja még van nem is akármilyen :)
De ha tehetném tuti valami nem túl drága átlagdolgot kérnék. Csokit, pc-s játékot, könyveket, mintásbögrét... Távolabbi rokonoktól meg készpénzt, hogy legyen miből bérletet venni.
2/18 anonim válasza:
Új RAM-ot a gépbe (16 GB), könyveket gondolom, az mindig jól jön, meg pénzt főleg. Jobb szeretem magamnak megvenni amit akarok. 21n
3/18 anonim válasza:
Semmit.Anyumtól mégis kaptam már egy mixert.(ez kellett nekem egy ideje).
Te kérdező?
4/18 anonim válasza:
Mármint most ide adta,nem várt karácsonyig :)
Utolsó voltam.
7/18 anonim válasza:
hát, én mindig rengeteg dolgot szoktam felvázolni, de a felét kihúzom mindig karácsony előtt egy héttel, mert rájövök, hogy hülyeség. xD Idén egy 24 db-os pasztellkrétát, egy fülit, egy nyakláncot, könyvet, (ruhát nem kell kérnem, úgyis mindig rámsóznak egy pólót, meg egy szoknyát, vagy gatyát) és egy új naplót, mert mingyárt betelik a régi. :) A karácsony a kedvenc ünnepem! :)
8/18 anonim válasza:
Ruhákat,könyvet meg ha majd kijön ezt az órát [link]
9/18 anonim válasza:
Pénzt, ruhákat, francia szótárat, 16gb-os memókártyát a telómba. Kb ennyi. 15/L
10/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat ment a zöld kéz!!! ;) Én egy meme-s pólót egy cd-t és egy óriás plüss kutyust szeretnék :D De már kaptam előzőleg jó pár dolgot... :)
2012. nov. 18. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!