Én egy polcsort a falamra, hatalmas kötött meleg zoknikat itthoni használatra meg Labellókat.:)Ja meg ugye a nyelvvizsgámat én karácsonyi (elő)ajándéknak gondoltam, mert eddig csak az egyik része sikerült ezért nem is szeretnék több mindent.
16/L
2012. nov. 19. 23:50
12/18 anonim válasza:
Én sütős kellékeket :) Tepsi, szilikon formázók, muffinpapírok, tortatál, kiszúrók. Cukrásznak készülök, és ha már úgyis kapok valamit, ilyen számomra hasznos dolgokat szoktam kérni. Na meg a család is jól jár vele, ők a kóstolóim :))
2012. nov. 20. 00:08
13/18 anonim válasza:
Hát.... nekem se lesz ajándékokban gazdag karácsonyom, de ezek talán a költségesebb kéréseim: Videókártya a gépbe (256Mb-os) illetve, ha belefér még egy Nintendo DS vagy ha ez nem akkor egy tartós foci, mert az eddigiek amiket kaptam, húsvétra már lyukas volt mind. :D
Persze ezek mellett, nem ártana egy-két ruhadarab, a paplanomat is lekéne cserélni... stb
:DD
2012. nov. 20. 15:47
14/18 Kameko-san válasza:
Nos, itt az én válaszom:
- egy földgömb
- egy sál (krémszínű)
- egy könyv (talán)
- nagy csomagos toffifee :D
2012. nov. 20. 17:28
15/18 Danaa válasza:
Tavaly kaptam karácsonyra egy Sony Ericsson x8 telót igaziból Sony Ericsson txt prot akartam de mind1, a szándék a fontos és h kaptam telót. Idén is egy új telót akarok csak még nem tom h milyet,monndjuk azt tudom h oldalra csúsztható legyen és androidos, na meg persze a pénz sem maradhat el és a jó márkás édességek. Még annyi h a telóm szerelőnél van már kb. 1 hónapja mert szarrá ment az aksija de a hülyék nem rég vissza küldték úgy h nem csináltak vele semmit ezért újra vissza kellet adni :PP
2012. nov. 20. 19:45
16/18 anonim válasza:
Én új PC-t kérek/kapok.
2012. nov. 26. 15:22
17/18 anonim válasza:
Én:
-Sherlock Holmes-os könyveket, és cuccokat
-hegedűt (azt biztos, hogy nem kapom meg)
-kardot
-és kinéztem egy szép kuruc pisztoly másolatot, ami öngyújtó is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!