Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit kértek karácsonyra?

Ti mit kértek karácsonyra?

Figyelt kérdés
én már nem nagyon tudok mit kérni mert szinte mindenem megvan és amire szükségem lenne arra nincs pénz, szóval én szerintem nem is kérek semmit. de azért kiváncsi vagyok h ti mit kértek:)
2012. okt. 28. 14:23
1 2
 1/11 anonim válasza:
82%

Jóformán semmit...

Magamat meglepem

4 vagy 6 Stella Artois-al ajándék pohárral karácsonyi kiszerelésben "A karácsony szelleme ihlette" valami ilyesmi szöveggel :P

Nincs párom, családi hangulat meg végkép nincs...

23/F

2012. okt. 28. 14:44
 2/11 anonim válasza:
100%
Én semmit . A szüleim mostanába sokat kültenek rám főleg a hülyeségeim miatt ezért nem várok el semmi extrát karácsonyra 14/L .
2012. okt. 28. 15:01
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
Én, az első két válaszoló helyében, 1-1 db nyelvtankönyvet kérnék.
2012. okt. 28. 15:04
 4/11 anonim válasza:
100%

Na már nyelvtan tanár is vannak köreinkben :D

Bár súlyos hibát kétlem hogy elkövettem volna, meg hát ki a fene foglalkozik azzal hogy tökéletes regényt, fogalmazást írjon válaszként...

De ha ennyire oktatni akarsz minket. Légyszíves részletezd a hibáinkat. :) Máskülönben miből tanuljunk?

2012. okt. 28. 15:16
 5/11 anonim válasza:
87%

Kona Stinky - végre beteljesülne minden álmom,a fele pénzt már én összespóroltam rá,a másik fele felét nagyszüleim és a másik felének a másik felét meg a szüleim állják . :)

Amúgy igaza van az írónak,hogy ki a f"szt érdekel a helyesírás és a nyelvtan,ha olyan k'rva lángész vagy menj nyelvtan tanárnak és éld ki ott a hatalom mániádat,de ha majd a fiamat oktatod csak óvatosan mert ha bármi rosszat mondasz neki pofán foglak rúgni.

Amúgy Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt kívánok előre is.

Sziasztok

2012. okt. 28. 15:26
 6/11 anonim ***** válasza:

Munkahelyet!!

De kezdetnek jó lesz a csend és a nyugalom meg a világ béke.

2012. okt. 28. 15:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamámtól hársmézet kértem.

Egyébként meg már tavaly is úgy voltam, hogy nem volt semmi kívánságom, csak a családi béke, meg a munkahely.

2012. okt. 28. 16:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Én egy nyugis karácsonyt szeretnék,és leendő anyósomtól egy "jól van,legyen igy" mondatot amikor megmondjuk hogy 24-ét kettesben ünnepeljük,nem velük (idén első együttlakós karácsony)
2012. okt. 29. 11:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Azt kérem a szüleimtől,hogy finanszírozzák az év végi osztálykirándulást (nem lesz olcsó mulatság).Másra nincs szükségem.:)
2012. okt. 29. 13:49
 10/11 anonim válasza:

Már én is kifogytam az ötletekből,úgyhogy szerintem jöhet az örök klasszikus:Ruhák,nyaklánc,esetleg amit nagyon szeretnék(szükségem van rá),pénz(amit saját magam elkölthetek),esetleg játék(számítógépes-psp,ps2,pc :D),könyvek(!).

Kb ennyi lenne!

2012. okt. 30. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!