Ti mit kértek karácsonyra?
Jóformán semmit...
Magamat meglepem
4 vagy 6 Stella Artois-al ajándék pohárral karácsonyi kiszerelésben "A karácsony szelleme ihlette" valami ilyesmi szöveggel :P
Nincs párom, családi hangulat meg végkép nincs...
23/F
Na már nyelvtan tanár is vannak köreinkben :D
Bár súlyos hibát kétlem hogy elkövettem volna, meg hát ki a fene foglalkozik azzal hogy tökéletes regényt, fogalmazást írjon válaszként...
De ha ennyire oktatni akarsz minket. Légyszíves részletezd a hibáinkat. :) Máskülönben miből tanuljunk?
Kona Stinky - végre beteljesülne minden álmom,a fele pénzt már én összespóroltam rá,a másik fele felét nagyszüleim és a másik felének a másik felét meg a szüleim állják . :)
Amúgy igaza van az írónak,hogy ki a f"szt érdekel a helyesírás és a nyelvtan,ha olyan k'rva lángész vagy menj nyelvtan tanárnak és éld ki ott a hatalom mániádat,de ha majd a fiamat oktatod csak óvatosan mert ha bármi rosszat mondasz neki pofán foglak rúgni.
Amúgy Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt kívánok előre is.
Sziasztok
Munkahelyet!!
De kezdetnek jó lesz a csend és a nyugalom meg a világ béke.
Nagymamámtól hársmézet kértem.
Egyébként meg már tavaly is úgy voltam, hogy nem volt semmi kívánságom, csak a családi béke, meg a munkahely.
Már én is kifogytam az ötletekből,úgyhogy szerintem jöhet az örök klasszikus:Ruhák,nyaklánc,esetleg amit nagyon szeretnék(szükségem van rá),pénz(amit saját magam elkölthetek),esetleg játék(számítógépes-psp,ps2,pc :D),könyvek(!).
Kb ennyi lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!