13 éves vagyok és a mamám megmutatta nekem azt a papucsot és azt mondta hogy megveszi nekem karácsonyra (link) mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Nekem nem annyira tetszik de hogy mondjam mag naki hogy nem kell ez a papucs,meg mondtam neki hogy most jönnek a hidegek és ne vegyen ilyesmit ő meg azt mondta hogy akkor vesz egy számmal nagyobbat... [link] 2012. dec. 4. 11:33
1/8 anonim válasza:
egyszerűen mondd meg neki, hogy te mire vágysz, és nem szeretnéd ezt a papucsot, mert nem tetszik és nem tudnád kihasználni amúgy sem.
2/8 anonim válasza:
Rémesen néz ki és 13 évesen egy ilyen magas cucc nevetséges is lenne. Mondd meg neki.
3/8 anonim válasza:
Tényleg rémesen néz ki, és 13 évesnek semmi pénzért nem vennék magassarkú papucsot.. Nagymamád is gondolhatna arra, hogy tönkreteszi a lábadat ilyenekkel.
4/8 anonim válasza:
de bakker ez egy L.V. jo sok pénze van. vissza nm utasitanám,3év mzlva jo lessz
5/8 Andizsuzsi válasza:
Ti komolyan gondoljátok, hogy a 13 évesek nem járnak ilyen magassarkúban? Nézzetek be egy ált. iskolába.
Kérdező! Ha nem tetszik, mondd meg neki egyenesen, kérd meg, hogy közösen válasszatok olyat, amit majd szívesen felveszel.
6/8 anonim válasza:
ha LV ha nem,nekem nem tetszik és butaság lenne úgy megvennie nagyidnak,h neked sem jön be. szerintem kedvesen mondd meg neki a véleményed és menjetek el együtt nézelődni/vásárolni. biztos találtok egy szép pár csizmát vagy egy klassz pulóvert ami mindkettőtök tetszését elnyeri és megveszi neked :)
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy már megvette, azért mutatta meg, hogy neked tetszik-e. Az enyém mindig ilyeneket csinált, megpróbálta utólag kitalálni, hogy örülni fogok-e neki. Ahogy ismerem a nagyikat, már nyáron megveszik az ajándékokat karácsonyra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!