Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Link! Szerintetek megérné...

Link! Szerintetek megérné megnézni ezt a ruhát a Vögelében?

Figyelt kérdés

[link]

A bal oldali hölgy viseli.

Reklámoztak hozzá egy fekete bolerót is és nagyon megtetszett! Csak a baj,hogy a kettő együtt 13.000 Ft :S

Esetleg jó lenne szalagavtó afterre is vagy inkább hagyjam?

Szerintetek?

Köszi előre is!

2012. dec. 1. 15:56
 1/4 A kérdező kommentje:

Bocsi egyet kell lapozni és ott van!

Egy szőke hajú nőn egy piros alapon fekete pettyes ruháról lenne szó!

2012. dec. 1. 15:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép ruha! Én mindenképp megvenném ha volna rá pénzem. Tegyél fel magadban kérdéseket. Többször is föltudnám venni ? Tényleg kitudom használni? Kell ez nekem?

Ha mindre igen a válasz akkor vedd meg. (én így szoktam) :)

Szerintem egyébként 13 ezerét nem vészes , ha tényleg tetszik!!

Remélem segítettem! :)

2012. dec. 1. 16:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

AMúgy már kaptam egy szép lila ruhát afterre,de még tavaly.Teszek fel róla képet,összevetnéd vele?

Lila ruha:

[link]

2012. dec. 1. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:
A lila ruha amit linkeltél szintén szép. Nekem mind a kettő tetszik! A piros szerintem kicsit elegánsabb , viszont a lilában tetszik ,hogy fényes az anyaga. Ha van rá lehetőséged próbáld fel a pirosat , vagy legalábbis egy hasonló fazonú ruhát hogy állna rajtad. Mert lehet hogy szép a piros, de nem is áll igazán jól. A lila viszont jól áll. (ha te voltál a képen:) )
2012. dec. 1. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!