Ez szerintetek eredeti és megérné?
Figyelt kérdés
ttp://divat-ruha.teszvesz.hu/noi_ruhazat/sport_es_szabadidoruha/tobb_meretben/uj_adidas_noi_melegito_tobb_szinben_es_meretben_1440021835.html2011. febr. 15. 17:46
1/4 A kérdező kommentje:
ttp://divat-ruha.teszvesz.hu/noi_ruhazat/sport_es_szabadidoruha/tobb_meretben/uj_adidas_noi_melegito_tobb_szinben_es_meretben_1440021835.html
2011. febr. 15. 17:46
2/4 anonim válasza:
Ez sajnos nem eredeti, bár hasonlít az eredetire! Az igazi Adidas melegítők kb. 20e Ft-nál kezdődnek! Sztem viszont megéri, mert nagyon csinos! Nem érdekes, hogy márkás-e vagy sem!
3/4 A kérdező kommentje:
Értem. Kár:(
2011. febr. 15. 18:11
4/4 anonim válasza:
Szia én a Hervisben vettem 22000 Ft- ról 10 ezerre leárazva ilyesmi Adidast. AZ tuti eredeti. Ne vegyél teszveszen gagyit, amikor majdnem annyiért eredetit is vehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!