Szerintetek bűn az hogy én nagyon nem szeretem a karácsonyt?
Heló!
Dehogyis. Mindennek van oka, okozata... Erre te rávilágítottál. Azért az lehet, hogy nem utálod - mert maga az ünnep nem ártott neked, nem igaz? -, viszont nincs olyan az ünnepben, ami okot adna neked a obldogságra -a fentiek alapján.
Talán a barátaiddla kellene töltened az ünnepet - a kényszerdolgozásnál biztosan jobb -, esetleg kipróbálni olyat, amit eddig nem szoktatok, hátha eljön a varázs - ez kcisit giccsesen hangzott, bocsi.
Szívből kívánom, hogy mielőbb eljöjjön az az állapot az életedben, amikor nem csak karácsonykor, hanem máskor is boldog vagy és szerető családra lelsz, a rokonaiddal pedig jó kapcsolatot ápolsz!
Nem bűn, de kicsit szomorúnak tartom, hogy nem tudod úgy megélni, mit mondjuk én. Sajnálom, hogy neked erről csak szomorú emlékek jutnak eszedbe, de ha a helyedben lennék, biztos vagyok benne, hogy én is így éreznék.
Saját családod nincs? Talán majd ha lesznek gyerekeid, velük be tudod pótolni, ami számodra nem adatott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!