Melyik volt a legemlékezetesebb karácsonyod? Miért?
Szép történet,részvétem anyukád miatt!
Különben a régi Karácsonyok szebbek voltak,mint most! Manapság már túl jó dolguk van az embereknek,ezért nem értékelik az ünnepeket,mert a hétköznapokon is degeszre eszik magukat:) Sokan pedig az ajándék összegét nézik,legyen plazmatévé,vagy okostelefon...sajnos kiölték az ünnep igazi hangulatát...
Mi még tartjuk magunkat a régi dolgokhoz,és csak jelképesen ajándékozunk,inkább a családi együttlétre összpontosítunk! :)
A legrosszabb karácsonyból kettő is van, mindkettő emlékezetes.
1995-ben, dec 22-én halt meg nagymamám, aztán 3 éve meg dec 23-án anyukám.
A legszebb karácsony az volt, amikor 20 éves voltam, gyakorlatilag kaja sem volt, de együtt volt a család, társasoztunk, kártyáztunk, és vajas kenyeret ettünk:)
A másik nagyon szép karácsony a tavalyi volt, a kisfiúnk 3 éves volt, előtte angyalkákat lestünk a kertben, mire visszamentünk, a Jézuska meghozta az ajándékokat.
És örökre bevésődött a gyerek egy kérdése, mivel nem volt pénzünk, csak a gyerek kapott ajándékot, megbeszéltük, a férjemmel, h nekünk az az ajándék, h jó ételek vannak, és együtt vagyunk, szóval a gyerek megkérdezte, h nektek nem hozott semmit a Jézuska? És nekünk adott egy-egy régebbi játékát.
Ez a szép az életben, és ilyenkor tudom, h bármennyire nincs pénzünk, a gyerekünk jó ember lesz, akire büszke lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!