Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Melyik volt a legemlékezeteseb...

Melyik volt a legemlékezetesebb karácsonyod? Miért?

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 10:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen majmok,engem is a jó véleményekért is lepontoznak,érthetetlen!
2012. nov. 23. 18:54
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
Első vagyok. Itthon voltam Kiskunhalason és 13 éves 1944-ben.
2012. nov. 23. 20:17
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Hozzá fűzném a válaszomhoz,hogy nem csak az ajándék miatt volt emlékezetes a karácsonyom hanem az egész estés fent lét miatt.
2012. nov. 24. 00:07
 14/22 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam le senkit!Szeretem az ilyen régi karácsonyok történetét olvasni.Köszönöm nektek.
2012. nov. 24. 10:09
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy nem a kérdező pontozta le a válaszomat,hanem valamelyik csóringer bébi,aki irigykedik,mert házat tudtunk építeni,amiben 2005-ben töltöttem legjobb karácsonyomat! És csak hogy megpukkadj kedves lepontozós elvtárs :150 négyzetméterest :DDDDDD
2012. nov. 24. 10:51
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell karácsonyi történeteket lepontozni.Nekem mind tetszett(kivéve a háborúst,gondolom az neki sem szép emlék)Nos nekem az egyik kedves karácsonyom:10-11 éves voltam.24 én reggel anyukám elküldött engem meg az ikertesómat a nővéréhez vmi sütiért vagy már nem is emlékszem miért.Szánkóval mentünk nagy hó volt.Felváltva húztuk egymást az úton.Nagyon jól mulattunk.Amikor hazaértünk otthon volt bátyám aki egy ideje már Pesten élt és ritkán láttuk.Nem tudtunk róla hogy haza jön.Mindenki szépen felöltözött ,ettük a töltött káposztát meg a banánt ,narancsot ami akkoriban vidéken egy évben egyszer volt kapható.Talán utoljára volt együtt a család ekkor.Következő évben anyukám karácsonykor kórházban volt ,azt követő évben novemberben meghalt.
2012. nov. 25. 16:11
 17/22 anonim ***** válasza:

Szép történet,részvétem anyukád miatt!

Különben a régi Karácsonyok szebbek voltak,mint most! Manapság már túl jó dolguk van az embereknek,ezért nem értékelik az ünnepeket,mert a hétköznapokon is degeszre eszik magukat:) Sokan pedig az ajándék összegét nézik,legyen plazmatévé,vagy okostelefon...sajnos kiölték az ünnep igazi hangulatát...

Mi még tartjuk magunkat a régi dolgokhoz,és csak jelképesen ajándékozunk,inkább a családi együttlétre összpontosítunk! :)

2012. nov. 25. 17:07
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

A legrosszabb karácsonyból kettő is van, mindkettő emlékezetes.

1995-ben, dec 22-én halt meg nagymamám, aztán 3 éve meg dec 23-án anyukám.

A legszebb karácsony az volt, amikor 20 éves voltam, gyakorlatilag kaja sem volt, de együtt volt a család, társasoztunk, kártyáztunk, és vajas kenyeret ettünk:)

A másik nagyon szép karácsony a tavalyi volt, a kisfiúnk 3 éves volt, előtte angyalkákat lestünk a kertben, mire visszamentünk, a Jézuska meghozta az ajándékokat.

És örökre bevésődött a gyerek egy kérdése, mivel nem volt pénzünk, csak a gyerek kapott ajándékot, megbeszéltük, a férjemmel, h nekünk az az ajándék, h jó ételek vannak, és együtt vagyunk, szóval a gyerek megkérdezte, h nektek nem hozott semmit a Jézuska? És nekünk adott egy-egy régebbi játékát.

Ez a szép az életben, és ilyenkor tudom, h bármennyire nincs pénzünk, a gyerekünk jó ember lesz, akire büszke lehetek.

2012. dec. 1. 11:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban volt egy nagyon szép Karácsonyom,és névnapom(dec.23.).Nem tudom már melyik évben volt,de kb.12 éves lehettem,ez most kifejezetten az ajándék miatt volt emlékezetes...kaptam egy csodálatos kutyust a Jézuskától! 23.-án fogadtuk be,a házunk előtt üldögélt,elütötte egy kocsi,fájt a lába,de nem volt olyan komolya a baj,mi eleinte kihordtuk neki a kaját,majd amikor összebarátkoztunk vele,behívtuk a kertbe,és akkor el is döntöttük,hogy megtartjuk,így is lett,ígyhát Karácsonyra új jövevény érkezett a házhoz...és ez számomra egy szép ajándék volt!
2012. dec. 1. 13:48
 20/22 anonim ***** válasza:
A tavalyi... kiderült, hogy allergiás vagyok a lucfenyőre... Fantasztikus volt bedagadt nyelvvel, vörösödő testtel karácsonyfát díszíteni. Meg a "Ne érj hozzá ne érj hozzá ne érj hozzá" mantrák :D Meg a munkáskesztyű és a szaloncukor kombó elég kemény volt. :D
2012. dec. 3. 01:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!